Hűvösvölgyi suli?
Figyelt kérdés
Szorosan kapcsolódik az első és a második rész egymáshoz vagy érteni fogom ha csak a másodikkal kezdem?2014. jan. 4. 21:54
1/6 anonim válasza:
el se olvasd, nagyon rossz könyv, idióta tinilányoknak íródott.
2/6 anonim válasza:
Egyet értek az előző hozzászólóval. Rengeteg más nívósabb es élvezhetőbb könyvet találsz a kategóriában. Ha feltétlenül gimis könyvet szeretnél olvasni akkor a Szent Johanna Gimi sokkal jobb.
3/6 A kérdező kommentje:
Lehet, de ajándékba kaptam.
2014. jan. 8. 16:31
4/6 anonim válasza:
Szerintem jó könyv Akkor is elolvashatod, de nem árt minél hamarabb beszerezni az első részét. Amúgy a Szent Johanna kb a feléig unalmas, csak utána lesz jobb.
5/6 anonim válasza:
Én most olvastam. Nagy SzJG-fan vagyok, de nekem ez a könyv is tetszett, viszont való igaz, az SzJG sokkal jobb. Azért nem bánom, hogy ezt is elolvastam. :)
6/6 anonim válasza:
Szerintem az első résszel kezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!