Most kezdem bele a legújabb könyvembe, ez a téma mehetne? (Többi lent)
A történet arról szól, hogy egy 15 éves lány szülei hirtelen pénzhez jut és a szülők kitalálják, hogy elmennek egy hajóútra. Megengedik lányuknak, hogy elvigye 2 legjobb barátnőjét az útra. Nagy küzdelmek után elmennek 5-en erre a hajóra. Az egyik lány a hajón lévő kávéházban dolgozik és megismerkedik egy angol pincérfiúval. A másik lány szerez maga mellé egy barátnőt és azzal foglalkozik,így a lány egyedül marad ezen a nagy hajón. Itt összeismerkedik egy sráccal akibe belezúg. A nagy harcok után összejönnek és élvezik az utat. De amikor vége van a hajóútnak és a srác elköszön a lánytól, kiderül, hogy a lány hosszabb kapcsolatot szeretett volna, így haraggal válnak el.
(Ez lenne az első rész. Ha a könyv bejönne lesz második rész.)
Nekem kicsit fura, hogy elmennek vele hajóútra, aztán sz*rnak magasról a fejére vadidegenek miatt.
Ha már egyedül akarod hagyni, legyen eleve egyedül, nem? Legalábbis nekem így egy kicsit olyan problémás.
Nem tudom, számomra azért ez elég klisésnek hangzik.
Egyébként találtam két hibát a leírásban, amik ugyan nem eget rengető hibák, de én megnézném őket a helyedben. " A történet arról szól, hogy egy 15 éves lány(nak a) szülei hirtelen pénzhez jut(nak) és ... Ez a mondat így elég furcsa számomra, zárójelben jeleztem, hogy én mit változtatnék meg benne.
"... , hogy elvigye (a) 2 legjobb barátnőjét az útra."
Valamint azt sem értem, hogyha elviszel magaddal valakit totál ingyen üdülni egy luxus hajóra, akkor miért kell dolgoznod a hajón és miért hagyod egyedül azt az embert, aki elhozott ingyen nyaralni. ?
Nem hinném, hogy elolvasnám ilyen fülszöveggel vagy ilyen alaptörténettel. Bocsi :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!