Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek Darren Shan...

Mi a véleményetek Darren Shan - Vérfüred című könyvéről?

Figyelt kérdés
Csak nekem volt csalódás az 1. fejezet után?

2014. jan. 4. 14:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Hogy érted? Az első könyvet hívod első fejezetnek, vagy a Vérfüred 1. fejezete után döntötted el, hogy csalódás?

Nekem bejött ez a könyv is(bár az első kettő messze jobb). A negyedik egy új szereplővel játszódik a középkorban(nekem ez volt a leggyengébb az összes közül).

Az ötödik megint Grubbs, nekem nagyon tetszett, aztán 6.-tól kezd majd összefonódni a 3 gyerek története, az nagyon izgi lesz.

2014. jan. 6. 21:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Az első könyvet hívom első fejezetnek, de tényleg fura lett a megfogalmazás :) Úgy alkottam róla véleményt, hogy elolvastam, most olvasom a 4-et, az Áldozatot, és az szerintem sem olyan jó :( Nem tetszik Bec karaktere, meg maga a történet. De amúgy az első könyv után, nekem a többi eddig mind csalódás volt, mert a Démonmesteren tényleg megijedtem, de a többin nem :/
2014. jan. 7. 15:43
 3/4 anonim válasza:

nem tom hogy vagy vele, én már mind a 10 kiolvastam.

nekem mind nagyon tetszett és igaz kicsit fura a karakterváltás de szerintem pont így jó.

és a vérfüred igaz hogy kicsit eltér de benne van minden ami kell. nekem is kicsit fura volt de azt is számításba kell venni hogy úgy lett megírva hogy kb 1 évvel az első könyv után van

talán a karakterfejlődés miatt gondolod így

2014. jan. 7. 20:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen lehet :)
2014. jan. 8. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!