Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudtok írni ilyen neveket?...

Tudtok írni ilyen neveket? (Kreatív válaszolók! )

Figyelt kérdés

Könyvet írok, pontosabban egy regényt. És egyszer majd szeretném megjelentetni. Fantasy kategóriában, egy jeges és rideg világot fest le, ahol a királyi családok mind varázslók, akik sanyargatják és elnyomják az embereket, akikből amúgy is kevés él a királyságban. Főszereplőm: Vanity Servant az egyik király eltitkolt lánya, aki egy bennszülött nőtől született, aki cselédként dolgozott a palotában. A neveknél számításba szeretném venni a szinte örökké jeges országot és ehhez hangulatban illő neveket szeretnék. És elsősorban egyszerű régies és külföldi neveknek örülnék. Plussz a királyi család férfi tagjainak szeretnék neveket találni. Szóval kérlek, segítsetek, mert sajnos elakadtam! Ó, és nem Arany iránytű vagy Eragon hasonmást írok,mivel maga a cselekmény teljesen különbözik!

Előre is köszi!!!:)

2014. jan. 4. 13:57
 1/3 anonim ***** válasza:

így most egy sem jut eszembe, de, ha latin szótárból kikeresel szavakat, amik pl. a télhez kapcsolódnak, vagy a sötétséghez, és azt átalakítod, akkor egyedi és oda illő neveket kapsz.

Off1: szerintem még ne gondolkodj a kiadatáson, ha itt beleakadtál, akkor még jó messze vagy attól, hogy készen legyél, ha pedig a kiadatás miatt csinálod, akkor azt mondhatni másnak írod. Ne érdekeljen semmi, írd csak magadnak, azért, mert szeretsz írni, és ne azért, mert meg akarsz belőle gazdagodni/híres akarsz lenni.

Off2: Nekem nem azok a könyvek jutottak eszembe, hanem az Eskü Kimberly Dertingtől. Ajánlom azt,ha még nem olvastad, nagyon jó könyv :)

És sok sikert az íráshoz :)

2014. jan. 4. 15:49
 2/3 Deliverance ***** válasza:
Deliverance?
2014. jan. 4. 16:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Amúgy egyetértek még nagyon az elején vagyok, és rengeteg ötletem van, jól jön a segítség, és hát még dolgozom rajta...nagyon :) Még egyszer köszi!
2014. jan. 6. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!