Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek Voldemortról?

Mi a véleményetek Voldemortról?

Figyelt kérdés

2014. jan. 1. 21:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti, te egy gonosz, tisztességtelen ember vagy. Pont mint V
2014. jan. 24. 14:45
 12/19 anonim ***** válasza:

harcolni a békéért?

azért érzed az ellentmondást.

meg az egyenjogúságért?

a valóságban nincsen egyenjogúság,alá fölé rendelt viszonyok léteznek,hiearchia.

az erős megszerzi amit akar és ez ellen a gyengék semmit sem tehetnek.

ez az önmegvalósítás az evolúció törvénye is egyben,így lehet fejlődni.

a kivitellel lehetnek gondok voldemort esetében,mert ha valakinek a halálából nincsen haszna,azt minek megölnie?

ő meg dühében is gyilkolt vagy csak úgy.

ez viszont pitiánerség a részéről.

2014. jan. 25. 01:05
 13/19 A kérdező kommentje:

Ha ilyen értelemben követnénk az 'evolúció törvényét' már nem létezne ember.

Persze, sosem lesz teljes egyenlőség, mindig is lesznek egyenlőbbek az egyenlők között, de a világban van egy általános rend ( Rowling világában is), és ha mindenki úgy értelmezné a lehetőségeit, ahogy Voldemort, káosz, háború és vérengzés lenne.

Amúgy Voldemort szerintem nem megfontolatlanul, hirtelen felindulásból gyilkolt. Egyszerűen nem látta át a dolgokat, mert teljesen elvesztette emberi mivoltát, ahogy Dumbledore a hetedik részben mondta Harrynek, Voldemort nem hisz a szeretetben, az ártatlanságban, a mesékben és éppen ezért nem érti, hogy ezek hatalmasabb erőt rejtenek, mint az ő mágiája. És bármilyen romlott is a mai világ, ez ek a dolgok léteznek.

2014. jan. 26. 11:55
 14/19 anonim ***** válasza:

Ezt muszáj most kiírnom magamból. Leszögezem, hogy a könyveket nem olvastam, és teljesen nem is láttam mindegyik filmet,épp ezért lehet hogy én maradtam le egy fontos részletről, de nekem úgy tűnik, hogy Voldemort a feltámadásától a haláláig csak a se..ét vakargatja. De tényleg, mondjátok el ha nincs igazam, de én azt látom.

Mielőtt feltámad úgy félnek tőle mint a tűztől, hisz ő a Sötét Nagyúr, a nevét se lehet kimondani, sőt még majdnem hogy gondolni is tilos rá. Erre a 4. évad végén feltámad, megölet egy srácot és kész. Semmi. Most komolyan, ő a leghatalmasabb varázsló és nem csinál semmit. Kivagyok ettől komolyan. Halhatatlan, és emellett egy pálcasuhintással bárkit el tud intézni erre tényleg csak ül a babérjain. Jó oké feltűnik meg ilyenek, de ha tényleg olyan erős és hatalmas mint amennyire mondták, akkor bárkit simán meg tudna ölni 1 perc alatt. Pl a Halál ereklyéiben semmit se csinál. Nem is értem. Őrülten vadászik (vagyis a halálfaló talpnyalók kérés nélkül üldözik hogy Voldemort kedvére tegyenek) Harry-re ahelyett hogy összeszedné a horcrux-okat mielőtt elpusztítanák és már nyert is. tudom hogy túl egyszerű lenne de akkor is. Nem csinál semmit a 7. részben azon kívül, hogy megeteti az állatkáját.

Nem a filmet bántom, mert szeretem de ezt ki kellett magamból írnom XD

2014. márc. 19. 01:55
 15/19 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy kiírtad magadból. Jobb az ilyet nem benn tartani.:'D

A filmek során egy-egy résznél nekem is volt ilyen érzésem, de ezt főleg annak köszönhetjük, hogy sok, lényeges részt kihagytak.Plusz Voldemort néha enyhén szólva röhejes lett.:/

A könyvben Voldemort visszatérésétől kezdve ügyködik gonosz, világuralmi tervei megvalósításán és a tettei logikusan vannak felépítve, megmagyarázva. Azt hiszem, túl hosszúra nyúlna ez a válasz, ha ezt bővebben szeretném kifejteni, így egy tanácsot tudok adni: olvasd el a könyveket! :) ( Volditől függetlenül is megéri.)

2014. márc. 22. 21:12
 16/19 anonim ***** válasza:
64%
14-es válaszán jókat derültem :D ettől függetlenül Voldy a kedvencem és kifejezetten utálom Harryt :) (Ront és Miot bírom) 15/l
2014. ápr. 5. 19:57
 17/19 anonim ***** válasza:
41%
ja és azt kihagytam Tom Denem....irtó helyes <3 *-*
2014. ápr. 5. 20:01
 18/19 anonim válasza:

Én Voldit utálom, de Tom Denem a kedvenc karakterem. Intelligens, manipulatív, jól néz ki, karizmatikus egyéniség, meg hát érdekes is. Amúgy 10-es, te a helyében nem utálnád a muglikat? Gondolj már bele a helyzetébe! A mugli apja úgy tett, mintha soha nem is lett volna fia. Lelépett, mielött megszületett volna. Szerintem az árvaházban sem imádták őt a muglik. Mit tudjuk mi, hogy Any Benson vagy Dennis Bishop, vagy akár Billy Stubbs nem bántották-e, nem gúnyolták-e ki? Természetes, hogy egy kisgyerek ilyenkor fájdalmat akar okozni azoknak, akik bántják. A baj ott kezdődött, hogy ő a puszta akaratával tudott is fájdalmat okozni. Mellesleg szerintem azért van ez a világuralom mániája, mert kiskorában semmibe vették. A két világháború közótti években az ö helyzetében lenni Londonban…

Mellesleg emiatt a sors miatt akart bosszútálni az apján, az apai nagyszúlein, és úgy általában a muglikon, mugliszületésűeken.

2014. szept. 13. 13:37
 19/19 anonim ***** válasza:
Attol hogy tud valaki varazsolni meg egyaltalan nm lesz felisten .....es Voldemort...haat szerintem ha mas kornyezetbe nott volna fel talan nm lenne benne ennyi gonossag ....es ha az apja mugli volt es egy normalis csaladi legkorben no fel talan megkedveli a muglikat is nm csak az aranyverueket hisz o se az ....haat akkor a szetelmi bajitaltal miatt nm tud szeretni es haat ez sok mindent megmagyaraz ....bocs hogy nm raktam ekezezeket
2016. máj. 21. 11:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!