Szasza vagy Cortez?
Figyelt kérdés
Ti kit választanátok a barátodnak? SZJG Cortez-ét vagy Bábel Szaszáját? :)
Én szerintem CORTEZ-t Ő ÖRÖK *-* De Szasza is jófej...:Dd
2013. dec. 31. 22:01
21/38 anonim válasza:
Szasza...Olyan álompasi.ragadnak rá a lányok de neki zsófi kell(mint cortez) És ahogy féltékeny meg úgy félti zsófit,a sátorban alvások,kamuesküvő kamupuszival ami elég igazi lett :S.Ahogyna legjobb barátokból járni kezdtek olyna romantikus.Cortezt is imádom de szasza a nyerő <3
22/38 Szjger13 válasza:
Cortez.
4ever.
Nála nincs jobb.
24/38 anonim válasza:
Szasza mert ő ez a tipikus menő vagyok mindenkivel csajozok de csak azért hogy féltékennyé tegyem a szerelmem pasi.ő menő is érzékeny is meg kedves.de ha szembejönne velem egy cortez akkor nem utasítanám vissza<3............:3
26/38 talánvalaki válasza:
szasza
cortezt utálom.
férre ne értsd imádom mindkét könyvet
27/38 A kérdező kommentje:
:OOO Hogy lehet utálni szegény Cortezt(<3)?:(
2014. jan. 29. 17:23
29/38 anonim válasza:
Szasza-t jobban bírom Cortez túl tökéletes karakter.Persze őt se utálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!