Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van itt valaki aki olvasta a...

Van itt valaki aki olvasta a Hobbit könyvet?

Figyelt kérdés

2013. dec. 30. 23:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Ja, de akkor még Babó volt a címe:)
2013. dec. 30. 23:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Igazából az érdekelne, hogy mi lesz a vége, és mi lesz Smaug-al?
2013. dec. 30. 23:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Én olvastam a Babót is és a Hobbitot is. Az előbbinek nem tetszett a fordítása...
2013. dec. 30. 23:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Itt megtalálod. Remélem nem vártad, hegy egy mondatban foglaljuk össze:

[link]

2013. dec. 30. 23:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a linket. Nem éppen ilyen végkifejletre számítottam, de talán a filmben egy kicsit másképp lesz.
2013. dec. 31. 00:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne másképp? A film a könyvet dolgozza fel, és mivel "előzmény" (A Gyűrűk Ura előtt játszódik, azt meg már megfilmesítették) nem is sokban térhet el, még ha akarna sem, mert akkor ellentmondásba kerülne önmagával. Persze egyes részeket ki lehet (vagy ki kell) hagyni, újakat beilleszteni, de nagyon megváltoztatni a cselekményt nem.
2013. dec. 31. 01:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen olvastam, a régi fordítást is meg angolul is. Szerintem semmi baj sincs a végével.
2013. dec. 31. 02:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!