Szerintetek hogy folytatódik majd és hogy fejeződik be 6. és 7. könyv a trónok harcából?
Szerintem az lenne király, ha jönne egy jégsárkány és megölné Dany sárkányait (legalábbis azt, amelyik kinyírta Quentet).
A Starkokon, Danyn és a Martelleken kívül meg tőlem mindenki elpatkolhat. Mondjuk Theont, Ashát, Briennet meg Jaimet sajnálnám, de tuti nem élik mind túl a telet.
Az a kérdés, ki fogja majd megállítani a Mások invázióját. Jon túl kézenfekvő.
Mondjuk alapból mindenki ezekre a szálakra gondol elsőre. Amúgy szerintem Dany a vastrónt fogja elfoglalni, míg Stannis északon harcol, emellett Jon is túlélheti nagy eséllyel. Szerintem sokkal inkább az északi népek fognak valamit összehozni a Mások ellen, csak még jó kérdés hogy mit, bár szerintem úgy is olyan csavarok lesznek amikre nem is gondolnánk.
Ami még érdekelne az Arya szála, vele is eléggé beindultak az események, szerintem Cersey biztosan az ő keze által fog elesni, illetve Sansa-val is biztosan összefutnak ezalatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!