Hol lehet megvenni az alkonyat összes részét?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom magyar fordításból az Alkonyat , Újhold, és a Napfogyatkozás van. Melyik könyvesboltba lehet ezeket megvenni?2013. dec. 27. 15:26
2/8 anonim válasza:
Jóformán mindenhol. De szerintem még egy jobb Auchanban vagy Tescoban is megtalálod.
3/8 A kérdező kommentje:
ÉS mennyibe kerülnek?
2013. dec. 27. 15:30
4/8 anonim válasza:
Néhy részes, Alkonyat, Újhold, Napfogyatkozás, és Hajnalhasadás. És szerintem bárhol meg tudod rendelni, a kiadó honlapján is (talán több kiadásban is).
5/8 anonim válasza:
A Könyvmolyképző Kiadó honlapjàn nézd meg. Ha jól tudom van most egy akciójuk, ha most regisztrálsz kapsz egy kupont, 33% kedvezményt kaphatsz minden könyvükből és már két könyvet is ingyen házhoz szállítanak.
És tényleg 4 részes.
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2013. dec. 28. 12:16
7/8 anonim válasza:
Ha szeretsz olvasni akkor érdemes az Alexandrában csináltatni egy törzsvásárlói kártyát (nekem is az van) és minél drágább könyvet veszel, annál nagyobb kedvezmény van rá. Egyébként nekem a Napfogyatkozás és a Hajnalhasadás van meg, az áruk: 5000 és 5000ft. És gyakran vannak az Alexandrában ilyen akciók hogy adott részlegről kettőt veszel, egy harmadik szintén általad választott könyvet kapsz ajándékba :) (három választott közül a legolcsóbb az ajándék) én tegnap jártam pont így A szürke ötven árnyalatának második és harmadik részéhez választhattam még egyet :) az Alkonyathoz visszatérve, olvasd el mindenképp ha érdekel a történet, mert nagyon jó:) és Ajánlom hozzá (a Napfogyatkozás kiegészítő könyvét) a Bree Tanner rövid második életét és már létezik egy Twilight kalauz is (5000Ft) :D
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2013. dec. 29. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!