Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » 13 eves tinilanynak milyen...

13 eves tinilanynak milyen konyvet ajanlanatok? (ifjusagi) bovebben lent

Figyelt kérdés
ne legyenek benne vampirok, szellemek, demonok. de voros-, bibor pottyos konyvek, ami nekem valo kor alapjan, johet. Felsorolok parat, ami elso ranezesre megtetszett, de nem tudom jok-e, legyszi irjatok roluk velemnyt. azt is mondjatok meg, hogy mennyire nehez megerteni, stb... Tehat: Sophie Kinsella: Tudsz titkot tartani?; Sophie Kinsella: Csörögj rám!; Jennifer E. Smith: Vajon létezik szerelem első látásra?; Kiera Cass: A Párválasztó; Sarah Dessen: Tökéletes; Gayle Forman: Ha maradnék; Jennifer E. Smith: Milyen is a boldogság?; Simone Elkeles: Perfect Chemistry – Tökéletes kémia Stephanie Perkins: Anna és a francia csók; Nathalie Somers: Lányok regénye.

2013. dec. 26. 11:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Cacily Von Ziegesar- Bad Girl sorozat

Jacqueline Wilson- Szerelmi leckék

Christine Nöstlinger- Gréti története, Gréti és Öcsi, Gréti szerelmes

ezeket olvastam már ami neked is tetszhet.:)

2014. jan. 4. 11:06
 12/19 anonim ***** válasza:

Jarmila Dedková: Martina újra táncol

Janikovszky Éva: Aranyeső

Molnár Géza :A tizennyolcadik születésnap

Ezek régebbi könyvek, de pont ennyi idősen olvastam őket mint te és imádtam őket.

Ja és még a négyen egy gatyában

2014. jan. 20. 16:21
 13/19 anonim ***** válasza:

Sarah Dessen Tokeletes

-||- Figyelj ram!

Altatodal

2014. jan. 20. 19:29
 14/19 A kérdező kommentje:
mostmar meggondoltam magam, johetnek fantasy, sci-fi, tulvilagi, demonos, vampiros, stb.... konyvek is
2014. ápr. 23. 16:40
 15/19 anonim ***** válasza:
Az Angyalsorsot olvastad?(meg a többi részét..) az egy kicsit fantasy (mert angyalokról szól) de mégis romantikus,és nagyon szerethető szereplők vannak benne,meg nagyon érdekes...kedvenc könyvem :3
2014. nov. 16. 16:08
 16/19 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm :) Egyébként amióta ezt a kérdést kiirtam már eltelt egy röpke év. Egy év leforgása alatt beléptem a könyvek világába és annyi könyvet olvastam, hogy már szinte lehetetlen. Rátaláltam a moly.hu-ra, ami még jobban elősegitette a könyvek iránti szerelmem kibontakozását. Igy mostanra már nem vagyok zöldfülű, csodálatos változáson mentem át. A kortásr ifjúsági irodalom szakértője lettem, mindenről van véleményem, na meg persze jelentős hányadukat olvastam is. Már meg tudom állapitani egy könyvről, hogy érdemes-e elolvasni és tudok segitseget nyújtani tanácstalan emberkéknek is, szóval igy visszatekintve ez a kérdés elég amatőrnek tűnik :D Ettől függetlenül még mindig ajánlhattok könyveket, bármilyen kategóriábal, mert persze lehet, hogy pont az kerülte el a figyelmemet. Köszönöm az eddigi válaszokat, mostanra az ajánlott könyvek 90 százalékát olvastam. Még egyszer köszi minden segitőkész könyvmolynak :D
2014. nov. 17. 16:27
 17/19 Anna56 válasza:
Én a könyv tolvajt javaslom nagyon jó köny meg a Katie és a musztangott!
2014. nov. 18. 19:25
 18/19 anonim válasza:
Marie Lu - Legenda trilógia
2015. nov. 18. 22:10
 19/19 anonim válasza:
Richelle Mead Vámpírakadémiája (+Vérvonalak mert Adrianből soha nem elég), Jennifer L. Armentrout Luxenje, Rachel Hawkins Hex Hallja, és Rachel Vincent Sikoltók, és Vérmacskák sorozata.
2015. nov. 18. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!