Milyen korosztálynak valók az arany pöttyös könyvek?
a kiadó bevallása szerint felnőtt nőknek
egyébként szubjektív
Az első vagyok.
Felháborodhatnak a hölgyek, de az én könyvespolcomon pl. Victoria Clayton:Hol késel, hercegem? című könyve semmiképp nem fér meg egy más mellett egy világirodalmi klasszikussal.
Mindennek megvan a maga helye.
Akkor egyszerűen mondd azt, hogy a klasszikus könyveken kívül minden mást egy rakat szennynek gondolsz és akkor mindenki tudja, hogy hányadán állsz a kortársirodalommal és mennyire volt segítség a válaszod.
A kérdés az volt, hogy hány éveseknek valóak azok a könyvek, nem pedig az, hogy felveszik-e a versenyt a világirodalom klasszikusaival.
Bocsánat, nekem a kortársirodalommal semmi bajom, én a szépirodalmat szeretném védeni az utóbbi 20 év alatt kialakult, elburjánzott ponyva ellen.
Ha ezen az oldalon a kérdéseket átböngészed, akkor alig akadsz irodalmi szintű érdeklődésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!