Tudtok ajánlani könyvet?
Figyelt kérdés
Olyan könyvet keresek ami elsősorban izgalmas, fordulatos és az se baj ha van mögöttes mondanivalója. Hogy kicsit könnyebb legyen nektek írok pár könyvet ami tetszett: Dan Brown művei, az éhezők viadala trilógia, hp7. Jókai Aranyember félét még véletlen se írjatok mert halálra untam magam rajta. 18/F2013. dec. 21. 13:03
1/6 anonim válasza:
Eragon? Nekem az is nagyon tetszett! 17/L
2/6 anonim válasza:
Csontváros
Veronica Roth könyvei
Dexter könyvek (ha beleférnek a sorozatgyilkosok)
3/6 A kérdező kommentje:
Eragonból olvastam 3 kötetet még kb 3 éve, de azóta szerintem kinőttem belőle :D Sztem Paolini az egészet csak koppintotta Tolkientől és a többi írótól.
A Dexter sorozat a kedvencem, a könyv ugyanarról szól ugye? Mert akkor nem sok értelme lenne elolvasni.
2013. dec. 21. 13:16
4/6 anonim válasza:
Heló!
Harcosok klubja, Angyalszív, Battle Royale.
Jó szórakozást!
5/6 anonim válasza:
Csak az első Dexter kötet szól ugyanarról, utána elvileg különböző történet.
6/6 anonim válasza:
Csontváros és a folytatásai,
Üvegtrón,
Legens-Legenda(1) Prodigy- Született tehetség (2)
(1-2): Olyasmi mint az éhezők viadala.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!