Milyen nevet adjak a történetemnek?
Blogot szeretnék nyitni mivel írtam egy történetet csak nincs címe.Ezért fordultam hozzátok hogy hátha lenne valami ötletetek.Leírom a tartalmát.
Celeste boldog életet él családjával mindene meg van ami egy fiatal lánynak kéne.De egy nap elmegy a barátnőivel bulizni ahol tűz üt ki.Celestét a tűzvészkor észrevétlenül elrabolják,egy klinikára kerül be ahol kísérleteket végeznek a fiatal fiúkon-lányokon.Családja közbe azt hiszi halott.A klinikán össze barátkozik két szoba társával Stanley-yel,és Cameronnal.Elhatározzák hogy megszöknek a klinikáról de tervük balul sül el.Elkapják őket és vissza zárják a szobába.Ők azt hiszik ennyivel megúszták de másnap Stanleyt viszik el egy kísérletre.Stanley belehal a kíséretbe így kiteljesedik az átok.Eddig a klinikán 22 ember halt meg Stannal együtt 23.Így hát az átok beindul miszerint a szellemük újra éled és kísérti a klinika és gyilkol míg megnyugvásra nem lel.A klinika ajtajai is bezáródnak így bent ragadnak a szellemekkel.A szellemek átveszik az irányítást és ugyan azt csinálják mit velük tettek minden egyes személlyel.Vajon megmenekül Celeste és Camerom..??
és ha valakinek nem tetszik a sztori légyszíves ne írjon sértő mondatokat pld.:De szar a sztorid tiszta a sablon.:
Normális válaszokat akarok.Címnek én valami ijesztőbbet akarok...
Köszönöm minden egyes normális válasz írónak...! :)
A klinika átka/Klinikai átok
Klinikai krónikák
most ezek jutottak eszembe
Köszi!
felpontoztalak! :)
Köszi!
Áldozatok bosszúja tetszik idájig legjobban! :D
Felpontoztalak
Áldozatok közt ragadva
És majd lécci ird ki, hogy mi lesz az oldal vebcíme, mert én nagyon elolvadnám a történeted
A alaptörténeted tetszik, nem sablonos, de kérlek szépen tanuld meg használni a vesszőt. Volt benne néhány fogalmazázi hiba is, de nem vészes. Elküldöd a blogod címét?
Egyébként nagyon tetszik címnek az amit az első írt: Klinikai Krónikák.
Jó a sztori amm én is könyvet írok csak nem ilyesmit :)
Szerintem lehetne pl. : 23 halott, Kísértetek között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!