Panka98 kérdése:
J. R. Ward-tól a Végre szeretők c. könyvet el lehet úgy olvasni, hogy nem olvastam az első 10-et?
Figyelt kérdés
vagy túlságosan sok előzmény kellene a megértéséhez??2013. dec. 14. 17:52
1/2 anonim válasza:
A Végre szeretőket nem olvastam ( még ), de az többi FTT könyvet igen. Mind különálló történet, de nem mondom biztosra, hogy megértettem volna őket, ha nem olvastam volna a többi könyvet. Pláne az utolsó pár könyvben bonyolódnak a szálak, és szerintem nem értenéd meg, hogy Qhuinn és Blay miért az, aki, ráadásul történt már köztük 1-2 dolog a korábbi könyvekben.
Bár nem tudom... nem olvastam, mint már mondtam, így nem tudom, mennyire tér ki a részletekre az írónő.
Ha lehetőséged van rá, olvasd a többi részét is, megéri.
2/2 anonim válasza:
szia :) esetleg meg van a könyv online vagy olyan oldalt mondabál ahol elolvashatom vagy letölthetem?? köszönöm előre is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!