Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kinek mi a kedvenc könyve?

Kinek mi a kedvenc könyve?

Figyelt kérdés
Csak azért írtam ide mert itt többen nézik. Én ilyen kalandregényekre gondoltam.

2013. dec. 10. 20:18
1 2 3
 11/21 Tarnolf ***** válasza:
R.A. Salvatore: Drizzt Do'Urden-es sorozat, Bérgyilkos sorozat (Artemis Entreri). Eddig a sorozatból 22 könyvbet olvastam ki, most rendeltem meg 2 újat. :D Eddigieket 3x kiolvastam, nagyon tetszettek. :D
2013. dec. 10. 20:24
 12/21 anonim válasza:
mindet olvastad már?
2013. dec. 10. 20:25
 13/21 anonim válasza:
Gyűrűk ura
2013. dec. 10. 20:25
 14/21 A kérdező kommentje:
A Bérgyílkost még nem olvastam de meg fogom nézni. A gyúrűkura tetszik.
2013. dec. 10. 20:27
 15/21 anonim válasza:

Ajánlom a Dragonlance világát is bár nekem annyira nem tetszett, a Cheburion könyvek is jók, az Igazság kardja is jó bár ott nem jutottam a végére. Démonvilág is jó, bár kicsit más műfaj, akkor jó a Drenai saga is, az Elenium trilogia is jó, Elminster sorozat is, Eragorn is, Horizont háború is jó (az nagyon tetszett), Az idő kereke is jó (annál az írónál tanult a tűz és jég dala írója), a Káosz világában is vannak jó könyvek, Korongvilág, csak elvont és szabadgondolkodásúaknak, Látnok sorozat is jó, a Mágus-ban is vannak jó könyvek, Malazia Bukottak is jó (bár átlagosan 600-800 oldalasak és csak a közepén kezd jó lenni, de utána letehetetlen),Nyugatvég krónikái is jó, Rúnalovagok is, Sötét Mersan is, Terminátor könyvek, Vámpírvadász könyvek is jók, illetve a Warhamer könyvek is jók, mind a 40K mind a fantazi...

Szólj ha kell még, ezek meg is vannak elektronikusan

2013. dec. 10. 20:37
 16/21 A kérdező kommentje:
de jó ezekből amiket felsoroltál 2 ismerek a többit megveszem köszi az ötletet
2013. dec. 10. 20:46
 17/21 anonim válasza:

[link]

Szerintem ez is nagyon jó könyv. : )

2013. dec. 10. 21:05
 18/21 anonim ***** válasza:

Asimov - Alapítvány trilógia

J. R. dos Santos - Isteni formula, Isten haragja

2013. dec. 10. 23:03
 19/21 A kérdező kommentje:
ismerem őket :)
2013. dec. 11. 16:11
 20/21 anonim ***** válasza:
Éhezők Viadala, Harry Potter, és nem tudom, hogy kaland-e de nekem a Csontváros is tetszett.:)
2013. dec. 11. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!