Kinek mi a kedvenc könyve?
Ajánlom a Dragonlance világát is bár nekem annyira nem tetszett, a Cheburion könyvek is jók, az Igazság kardja is jó bár ott nem jutottam a végére. Démonvilág is jó, bár kicsit más műfaj, akkor jó a Drenai saga is, az Elenium trilogia is jó, Elminster sorozat is, Eragorn is, Horizont háború is jó (az nagyon tetszett), Az idő kereke is jó (annál az írónál tanult a tűz és jég dala írója), a Káosz világában is vannak jó könyvek, Korongvilág, csak elvont és szabadgondolkodásúaknak, Látnok sorozat is jó, a Mágus-ban is vannak jó könyvek, Malazia Bukottak is jó (bár átlagosan 600-800 oldalasak és csak a közepén kezd jó lenni, de utána letehetetlen),Nyugatvég krónikái is jó, Rúnalovagok is, Sötét Mersan is, Terminátor könyvek, Vámpírvadász könyvek is jók, illetve a Warhamer könyvek is jók, mind a 40K mind a fantazi...
Szólj ha kell még, ezek meg is vannak elektronikusan
Szerintem ez is nagyon jó könyv. : )
Asimov - Alapítvány trilógia
J. R. dos Santos - Isteni formula, Isten haragja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!