Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek jó 5let?

Szerintetek jó 5let?

Figyelt kérdés

Elkezdtem írni 1 könyvet, egykét 5letet a narutoból vettem, és a címe az lenne hogy:

Egy bátor kunoichi története

szerintetek nem baj ha 1-2 dolgot a naruto alapján írnák le? úgyértem például hogy a harcnál nem ököllel hanem tenyérrel harcol mint pl Hinata Hyuuga a narutóban, előre is köszi a válaszokat

2009. nov. 22. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha magad szórakoztatására írod a könyvet akkor nem baj..

De ha további terveid vannak vele(pl: szeretnéd ha a nagyközönség is olvassa) akkor igenis baj...A saját egyéniségedet,gondolataidat kell írnod,nem mástól "elcsenni" az ötleteket!Magadtól kell történeteket kitalálni,és nem úgy hogy innen is pár ötlet meg onnan is...

2009. nov. 22. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:
És az sem árt, ha nem nákolsz.
2009. nov. 23. 19:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Ajanlom, hogy blogba ird az elejen ott kapsz majd ra kritikat es annak alapjan epitkezhetsz! s meg elvezni is fogod! jo irogatast! De fo az egyeniseg
2009. nov. 25. 18:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Elsőre azt mondanám, hogy más sztorijára építkezni nem a legjobb ötlet, de van egy ellenpéldám saját magamra:

volt egy barátnőm, aki imádott írni, de nem igazán voltak életképes ötletei. Az első nagyobb műve kb öt anime keverékéből állt össze, de teljesen saját szereplői voltak, így csak az akkori animefanok - mint én is - tudták, hogy nem is sajátok az ötletei. Mi nem szóltunk neki, és végül jól döntöttünk, mert a lány nem adta fel, és végül elkezdett teljesen egyedi dolgokkal előállni. Pár éve pedig megnyert egy komolyabb íróversenyt :)

Szóval ha nem akarod kiadni, csak "gyakorolni" akkor nyugodtan!

2009. nov. 28. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!