Ciki fiúként SZJG-t olvasni?
Figyelt kérdés
2013. dec. 2. 10:35
11/21 anonim válasza:
Nem ciki. Ne törődj ezzel. Csak olvasd a könyveket, ha tetszenek.
12/21 anonim válasza:
Nem ciki , nekem a bátyám is olvassa , s o ilyen 16-17 koruli :)
14/21 anonim válasza:
en meg orulnek is ha lenne egy fiu az osztalyunkban aki egy oldalt is olvasott SzJG-bol :)
15/21 anonim válasza:
Szerintem érdekes lehet egy fiúnak elolvasni egy lány szemszögégből a sztorit, elvégre a fiúk Cortez érzéseit jobban értik.
16/21 anonim válasza:
Szerintem tiszteletre méltó, ha egy fiú SzJG-t olvas...:)
17/21 anonim válasza:
Mondjuk..mi így lányokként azt mondjuk , hogy nem, mert úgy látjuk . Bár egy fiú lehet nem ezt mondaná , s egy fiú azért mégiscsak a másik fiú véleménye számít..de szerintem ne torodj senkivel:)
18/21 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, inkább cuki :DD Ha tetszik, akkor olvasd el. Itt nem más véleménye számít! Ahogy Te gondolod... :)
19/21 anonim válasza:
Szerintem azt a könyvet(könyveket)olvasd ami(k)tetszik(tetszenek)!
20/21 anonim válasza:
Mindenképp respect!!! :) Én sajnos nem tudom rávenni a barátomat, hogy (bármit is) olvasson! :(
De semmiképp se hagyd abba ezt a jó szokásodat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!