Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Erdemes elolvasni Az Ehezo...

Erdemes elolvasni Az Ehezo viadalanak a III-ik kotetet ugy hogy az elso kettot filmben lattam?

Figyelt kérdés

Arra lennek kivancsi, hogy megeri elolvasni? A film egyszeruen fantasztikus, magaval ragadt, igy nem hiszem, hogy lesz turelmem megvarni a kovetkezo 2 reszt :)

Kinek mi a velemenye?

2013. dec. 1. 16:13
 1/4 Deliverance ***** válasza:
100%
Szerintem olvasd el mindhármat! :) Oké, hogy láttad filmben, de az csak a töredéke a könyvnek. Ha pedig neked már az is ennyire tetszett, a könyvet nem fogod tudni lerakni.
2013. dec. 1. 16:15
 2/4 A kérdező kommentje:

Koszi a gyors valaszt, mindharmat nem akarom elolvasni, foleg hogy eretsigizni fogok az iden, ezert vakacioban csak 1-et :).

Esetleg tudnal ajanlani mas hasonlo konyvet, nem olvasok tul sokat, ezert nem tudom hol induljak el, de most ugy erzem olvasnom kell :)). Amit nemreg olvastam: Angyalok es Demonok, Elveszett jelkep. Az ilyen es ehez hasonlito konyveket szeretem.

Ha tudsz ilyenek szivesen varom valaszod ;)

2013. dec. 1. 16:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A filmekből sok fontos dolog kimaradt, így nem célszerű kihagyni az első két könyvet.
2013. dec. 1. 22:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Olvasd csak el szépen az elejétől kezdve, nagyon jó.
2013. dec. 3. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!