Margaret Mitchell miért nem fojtatta az Elfújta a szelet?
Figyelt kérdés
2013. nov. 22. 15:34
1/7 anonim válasza:
Tudta, hogy nekem fölöslegesen tovább nyújtani, mert úgy már erőltetett lesz.
2/7 anonim válasza:
Ezen én is sokat gondolkoztam, olyan jó lenne egy folytatás tőle. :) Kerestem Mitchell interjúkat ezzel kapcsolatban, de nem igazán találtam. Valószínűleg számára így volt kerek a történet, hogy egy újabb kihívás elé állította Scarlett-et. Azt olvastam, hogy az utolsó felyezetet írta meg először, aztán haladt az eleje felé, szóval biztosan így tervezte az elejétől fogva.
Van folytatása, amit Alexandra Ripley írt, de az nem olyan jó...
3/7 anonim válasza:
Hú, fejezet, nem felyezet!!! El sem hiszem, hogy így elírtam, bocsi.
4/7 anonim válasza:
#3:) A kérdező is elírta, mert a folytatta meg ellipszilon!!:) Lehet, hogy a kérdező hibája miatt annyira figyeltél, annyira koncentráltál, hogy pont az erőlködés miatt írtad el:) Észrevetted, javítottad, semmi baj:):)
5/7 anonim válasza:
Hát, nekem nagyon tetszett az A. Ripley- féle folytatás (Scarlett). Ajánlom, hogy olvasd el, méltó az elődjéhez.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)bocsi hogy elírtam a kérdést
2013. nov. 26. 19:20
7/7 anonim válasza:
szerintem mert ő így képzelte el a történetet.én is olvastam a folytatását és tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!