Elfújta a szél (gone with the wind) - Margaret Mitchell könyvéről mi a véleményetek? Érdemes elolvasni?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 21. 20:46
1/4 anonim válasza:
Igen. Egyfelől a világirodalom alapműve, másfelől tényleg nagyon jó.
2/4 anonim válasza:
Én 2x olvastam el szerintem nagyon jó, én nagyon szeretem.
Tetszett a szerelmi szál, meg a háború alatti és után a karakterek(főleg Scarlett) jellemváltozása. Valamint szerintem jó korrajz is ha történelmileg kíváncsi vagy az amerikai polgárháborúra. :) Szóval szerintem mindenképp érdemes.
3/4 anonim válasza:
Én imádom!!!!szerintem olvasd el,nagyon jó!én is x2 olvastam,de szerintem kiolvasom mégegyszer.:-)
4/4 anonim válasza:
Imádom!!!
Minden karakter zseniális, Scarlett az abszolút kedvencem, Melanie tündér, Ashley pedig elég kis szemét mind a két nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!