Van valaki aki 13 évesen ír regényt? Várom a válaszokat
első vagyok!
első regényem fantasy témájú volt, amolyan Harry Potter-utánzat, ami a varázsló világban játszódott egy lánnyal. Csak a világot nem én alkottam a regényemben, a történet és a szereplők a saját képzeletem útján születtek.
Azután el kezdtem írni egy ifjúsági regényt, de pár bölcsebb író társam azt mondták, hogy szüneteltessem az iromány írását... Azóta majdnem egy év telt el és újra nekifogtam a "szüneteltetett" írásnak, és most azt írom újra.
Vannak még regényeim, egy 70' években játszódó, valamint még egy fantasy, de azt nem fejeztem be.
Én szeretek írni, magamat írónak is vallom, és mások sem néznek le, vagy ilyesmi. Sok embernek mutogatom az írásaimat - viszont óvakodom azoktól, akik ellophatnák és magukénak mondhatnák a történeteimet.
Ha meg szeretnéd osztani velem az egyik történetedet, akkor írj rám privátban, és én is elküldöm az egyik regényemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!