Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van valaki aki 13 évesen ír...

Van valaki aki 13 évesen ír regényt? Várom a válaszokat

Figyelt kérdés

2013. nov. 12. 15:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
en is igy vagyok vele de egyszeruen nem erdekelnek a rossznyelvu emberek:)en nem tartom magam ironak de minden almom szoval egyszer(es ebben biztos vagyok)megvalositom:)
2013. nov. 14. 14:27
 12/15 anonim ***** válasza:

első vagyok!

első regényem fantasy témájú volt, amolyan Harry Potter-utánzat, ami a varázsló világban játszódott egy lánnyal. Csak a világot nem én alkottam a regényemben, a történet és a szereplők a saját képzeletem útján születtek.

Azután el kezdtem írni egy ifjúsági regényt, de pár bölcsebb író társam azt mondták, hogy szüneteltessem az iromány írását... Azóta majdnem egy év telt el és újra nekifogtam a "szüneteltetett" írásnak, és most azt írom újra.

Vannak még regényeim, egy 70' években játszódó, valamint még egy fantasy, de azt nem fejeztem be.

Én szeretek írni, magamat írónak is vallom, és mások sem néznek le, vagy ilyesmi. Sok embernek mutogatom az írásaimat - viszont óvakodom azoktól, akik ellophatnák és magukénak mondhatnák a történeteimet.

Ha meg szeretnéd osztani velem az egyik történetedet, akkor írj rám privátban, és én is elküldöm az egyik regényemet.

2013. nov. 15. 15:01
 13/15 anonim válasza:
12 évesen írtam 2 könyvet...és egyszerűen nem tudom leírni, hogy milyen érzés volt. Csak úgy dőltek belőlem a szavak. Az első könyvem egy SZJG-hez hasonló könyv volt, ami egy merész, de jó tanuló lányról szól egy bunkó, de nagyon jó barátnővel. A második pedig egy fantasy könyv volt, ami.....ne ítéljetek el, de egy orgyilkosról szólt, akinek a királyi családot kell megölnie. Ehhez részt kell vennie egy úgy mond "párválasztón", ahol a herceg választja ki magának a megfelelő feleséget akiből királyné lesz. A lényeg az, hogy lebukik és elküldik a palotából. Ha érdekel titeket szívesen elküldöm a könyv egy részletét. Tudom fura, de eddig senki sem olvasta még el.
2013. nov. 16. 19:04
 14/15 anonim válasza:
Igen, én próbálkozok. mer?
2013. nov. 20. 20:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Áh én a mai napig írok.:) Amúgy pedig ha te is írsz, akkor az a legjobb érzés mikor befejezel egy könyvet éés büszke vagy magadra hogy igen, sikerült!!:)) Fú én most egy csajról írok aki művészeti suliba ment Amerikába. Nem tudom mennyire elcsépelt, de nekem jó így is.:)
2013. nov. 24. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!