Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van valaki aki 13 évesen ír...

Van valaki aki 13 évesen ír regényt? Várom a válaszokat

Figyelt kérdés

2013. nov. 12. 15:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Én igen, viszont még csak hobby szinten... Kiadásban csak felnőtt koromban fogok gondolkodni :)

De miért is érdekelt?

2013. nov. 12. 15:49
 2/15 anonim ***** válasza:

Nem lehet elég korán kezdeni...

[link]

2013. nov. 12. 16:20
 3/15 A kérdező kommentje:
örülök hogy ti is igy gondolkodtok mert en is tizen harom vagyok es irtam mar par konyvet,ha nem rohohgtok ki en iro szeretnek lenni
2013. nov. 12. 16:24
 4/15 A kérdező kommentje:
esetleg meg csak annyit.milyen mufaj jon be neked es irtal mar konyvet vagy csak probalkozol.en mar regota iro szerettem volna lenni de eddig soha nem szantam el annyira magam mint most. igy amikor tudok irok
2013. nov. 12. 16:27
 5/15 Orchidea99 ***** válasza:
Helló, én 11 évesen kezdtem el történteket kitalálni, úgy hogy abból regény is lehetett volna. Jelenleg 14 éves vagyok 12 készülő regényem van vagy fantasy vagy ifjúsági témában. Egyetlen problémám, hogy egyszerűen nem tudom leírni a fejembe meglévő sztorit.
2013. nov. 12. 17:00
 6/15 A kérdező kommentje:
en is igy voltam de egyszeruen "kitort" belolem.elkezdtem irni es sok tanarom megdcsiert emellett meg sok versenyen is voltm ugyhogy szerintem te is kezdj el irni.:)
2013. nov. 12. 17:53
 7/15 anonim ***** válasza:

Első történetemet 12 évesen kezdtem el. Még ma is emlékszem a pillanatokra, angyon élveztem, és egy pillanatig sem volt olyan, hogy ne tudjam mit írjak. 2.-es voltam nyelvtanból és 3.-as irodalomból, de az mit számít.. 100 oldal lett belőle.. Megmutattam pár ismerősnek s a belőle jövő tapasztalatok miatt hagytam abba. 5 hónapja próbáltam újra írni, 150 oldal lett összesen, de ugyanolyan tapasztalat..

Én csak buzdítalak írj minél többet és olvass! Nem fog károdra válni!

Remélem neked nem lesz olyan a tapasztalat mint nekem:) Nekem a fő problémám, hogy van ötletem, de nem tudom megfelelően mondatokba önteni.. Egyszer majd nekem is összejön, hogy legyen egy épkézláb történet.

Hajrá!

2013. nov. 12. 18:54
 8/15 anonim válasza:

Szia :)

Ha úgy gondolod, hogy író szeretnél lenni, akkor nagyon ajánlom neked ezt a most induló versenyt, ahol ha a műved elnyeri az olvasók és a lektorok tetszését, akkor ki fogják adni azt: [link]

Sok sikert! ;)

2013. nov. 13. 08:48
 9/15 A kérdező kommentje:
koszonom nagyon nagyon szepen minden egyes jo tanacsot tenyleg nagyon hasznomra valtak egyebkent en eddig harom konyvet irtam a negyediket most irom ott 55 oldalnal tartok de meg(elkepzelesem szerint)csak a negyedet iórtam le :)es koszonom a linket.probalkozni fogok.nem adom fel az almaim.koszike mindenkinek.:)
2013. nov. 13. 13:19
 10/15 anonim ***** válasza:
Ötéves korom óta írok. Sajna még nem jött össze a kiadott könyv, de nem adom fel. Engem is sokan kinevetnek. Azt mondogatják, hogy mostanában mindenki azt hiszi, hogy író. Én nem hiszem, hogy író vagyok. Én tudom. Azt nem mondom, hogy jó író, de író vagyok.
2013. nov. 13. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!