Szjg! Leírnátok nekem azt a részt, amikor Viki megtudja, hogy Cortez és Reni járnak? ELőre is köki!
Valóban a hatodik könyv, február 18. péntek:
"A jelenet a következőképpen zajlott. Virággal találkozott a kintetem, ő csak biccentett egyet,
afféle „nyugi” stílusban, Kinga meredt rám, és valami olyasmit üzent a szemével, „könyörgöm,
szedd már össze magad!”. Aztán Zsolti mosolygott rám kedvesen, végül Ricsi fürkészett, hogy
megbizonyosodjon róla, nem zuhantam szét. Nem tudom, Cortez a többiek reakcióját vette észre,
vagy egyszerűen csak úgy gondolta, mellettem a helye ebben a kínos szituban, de leült mellém a
kanapéra, átkorolva magához húzott, én pedig a vállán pihentettem a fejem. Egy ezredmásodperc
alatt történt, hogy Viki észrevette. És kötört a cirkusz.
- Pfff - kezdte kulturáltan. - Ez most komoly? - nézett rám annyira lesajnálóan, hogy egyszerűen
megsemmisültem.
Mindenki minket nézett, még Macu és Dave is lehajtották a laptop fedelét, és felénk pillantgattak.
- Mi van, Cortez, elment az eszed? - kérdezte Viki annyira gonosz vigyorral, hogy kínosan
fészkelődni kezdtem. Tényleg. Vajon Corteznek elment az esze? Ja, és ennyit az önbizalmamról.
Búcsút intettünk egymásnak.
Viki annyira sértettnek tűnt, hogy Cortez nem szólt semmit, mert tudta, a lány csak arra vár.
Helyette inkább mosolyogva nézte (úúú, ez egy kicsit idegesftó lehetett), és továbbra sem engedett
el engem, pedig úgy terveztem, hogy kifutok a világból.
- Ez kész - fortyogott tovább Viki, saját magát hergelve. – Tudjátok mit? Le vagytok ejtve. Azt se
tudom, minek járok ide - rázta meg a fejét indulatosan.
- Ööö. Bocs, de ezt egyébként mi se tudjuk - szólalt meg Ricsi. Ezt kár volt. Viki pislogás nélkül
meredt rá, aztán kitört.
Alapszabály, hogy ne idegesíts fel egy punk lányt, főleg, ha bakacsban van, úgyhogy én
lapítottam, ő meg tombolni kezdett.
- Franc kíváncsi rátok! Annyira nem vagy jó fej Ricsi, hogy ezért elviseljem az ostoba barátnődet.
Zsolti, te meg azért gyúrsz, hogy ez a pszichopata elfogadjon? - nézett Kingára és Zsoltira, akik
összeráncot szemöldökkel meredtek a tomboló lányra. - És itt van ez a két idióta! Rockerek! Pff.
Hallod, ébredjetek már fel, olyan cikik vagytok, hogy a neten lenne a helyetek. Metallica? Jézusom!
- forgatta a szemét, és egyértelműen Andrisra és Robira célzott. - A két majomról a gép mögött meg
már ne is beszéljünk. Mit hisztek, hol vagytok, egy sci-fiben? - vágta oda Dave-nek, aki Macuval
együtt, elkerekedett szemmel nézte. - És te, Cortez! Te vagy mindközül a legszánalmasabb. Utánam
egy ilyennel állsz össze? Gondolkozzál már! Na, jó, lúzerek, én elhúztam innen. Menjetek a fenébe
- rángatta magára a kabátját, és idegességében felhúzta a cipzárba egy hajtincsét.
Viki a dührohamával együtt kiviharzott, és becsapta maga mögött az ajtót."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!