Stephen King - Lisey története: Lisey férje meghal, író volt. Sokan jelentjeznek a kifejezetten értékes kéziratokért. Az egyik "gyűjtő" úgy rászáll Liseyre. hogy súlyos testi károsodása lesz belőle. Van egy úgymond másik dimenzió, ahol Lisey tud beszélni a férjével, de ott nem lenne szabad... Ja és Liseynek még van egy pszichiátrián kezelésre szoruló nővére. Nem sok vizet zavar, de nem a legjobb, hogy körülötte kell legyeskedni az özvegynek.
2009. nov. 15. 18:23
2/15 anonim válasza:
Olvass Anne Rice, Stephen King könyveket. Vagy Leslie L. Lawrence. Túl sok kedvencem van, nem tudok választani. Vagy Operaház fantomja, a történetet gondolom mindenki ismeri. Nagyon jó könyv.
2009. nov. 15. 18:29
3/15 anonim válasza:
Én inkább a háborús könyvekért rajongok. Kedvenceim a: Nyugaton a helyzet változatlan és a Győztesek és legyőzöttek.
Az 1.világháború során játszódik. Ez amolyan háború ellenes regény. Fiatal fiúk életéről szól akik harcolnak a hazájukért és szép lassan végig nézik egymás halálát. Az iskolapadból a lövészárkokba kerülnek. Nem tudnak semmit, nem éltek még szinte semmit és a legtöbbjük ott pusztul el a mocsokban...
Nagyon megrázó könyv.
A Győztesek és legyőzöttek pedig ennek a könyvnek úgymond a folytatása.
2009. nov. 15. 18:32
4/15 anonim válasza:
utolso vagyok amúgy bocsi h nem vámpíros de azért leírtam hátha kedvet kapsz hozzá
2009. nov. 15. 18:33
5/15 A kérdező kommentje:
semmi baj, bármilyet irhattok:) és kösziiii
még várom a válaszokat:)
2009. nov. 15. 18:39
6/15 anonim válasza:
Bad girl, Hot girl :D igazi csajos könyvek én imádom...
2009. nov. 15. 20:03
7/15 anonim válasza:
Joseph Heller: A 22-es csapdája
Klasszikus világháborús regények mintájára írt egyszerre groteszk és egyszerre abszurd filozofikus társadalmi szatíra. :)
2009. nov. 16. 00:32
8/15 anonim válasza:
Stephenie Meyer összes könyvét imádom!
2009. nov. 16. 11:50
9/15 anonim válasza:
Mitch Albom: Keddi beszélgetések életről és halálról
Nem írom le hogy miről szól, csak annyit tudok mondani h a leggyönyörűbb, legfelemelőbb, legszomorúbb, legtanulságosabb, legfantasztikusabb, stb. könyv amit valaha olvastam. Ja és elég rövid (sajnos), így nem kell sok idő hozzá, meg egyébként is letehetetlen.
Ajánlani tudom mindenkinek! :)
2009. nov. 16. 19:01
10/15 anonim válasza:
Szia! Én Leslie L Lawrence könyveit tudom ajánlani. Nagyon jók, izgalmasak, misztikusak és rendkívül csavarosak! Annyira izgatja a fantáziád, hogy ki a gyilkos, hogy egyszerűen nem tudod letenni! És bár nem vámpíros, de azért fröcsög a vér ezekben is bőven :) De Stephenie Meyer könyveit is szeretem. Igazából minden jöhet ami izgi. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!