Milyen érdekes vagy fura hobbit tudtok?
Figyelt kérdés
Elkezdtem írni egy történetet és a főszereplő csajnak vmi különleges hobbit szeretnék de sajnos nem eddig nem jutott egy se az eszembe ami tetszett volna. Amúgy a csajról annyit kell tudni hogy kb.: 16-17 éves,nagyon szép, jó pár drogot kipróbált már, Sarah-Rebecca-nak hívjá és van egy barátnője, Sunny2013. nov. 3. 18:57
1/12 anonim válasza:
lepkegyűjtés, rovargyűjtés, ornitológia
3/12 anonim válasza:
Vagy faragás pl mindenfélét:):) v város készítése papírból:)
4/12 anonim válasza:
óra gyűjtés, hegedű készítés,neveljen kaktuszokat halomszámra
5/12 Mirk válasza:
Emberi szervek és testrészek gyűjtése.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Mind nagyon jó bár még mindig nem tudom mi legyen, de lehet kicsit merészebbekben is gondolkodni, mármint úgy értem hogy mind jó amit írtatok csak egyiket se érzem olyan hozzáillőnek mert ez egy elég balhés csaj és nem tudom hogy mondjuk a bélyeg gyűjtés mennyire illene hozzá.
Ja és a szervek gyűjtését hogy értetted?
2013. nov. 5. 15:22
8/12 anonim válasza:
2.és 3.vagyok, nekem legelőször az agyműtétek nézése jutott az eszembe, csak nem akartam ideírniXDDD
9/12 Mirk válasza:
Úgy értettem, hogy az furcsa és érdekes.
10/12 anonim válasza:
2.és3.vagyok megin:) És mi lenne, hogyha újságokból kivágott képekből montázsokat csinálna?:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!