Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek fura ha már 3 fiú...

Szerintetek fura ha már 3 fiú egy lánnyal lóg?

Figyelt kérdés

Sokszor eszedbe jut a múlt? Mondogatod mi lett volna ha?

Nem mersz kockáztatni mert félsz hogy elbuksz?

Gondolkodtál már azon, hogy mi lenne ha csak egy napig szembe tudnál nézni félelmeiddel? Ha csak egy napig nem kéne törődnöd a következményekkel?

Mond! Te mit tennél?

Ezekre a kérdésekre kell hirtelenjében válaszolnia történetünk főhösének. Jason Dame egy átlagos kisvárosi diák ki már tizennégy éve éli megszokott tini napjait. Hétköznapjait csak apróbb szagatott gondolatok csapják meg, szerelem, barátok körében. Ám ez a nap ezúttal más élete szokatlan kettősajtaján egyik régi barátja, a Doki kopogtat, ki már bizonyítottan az univerzum titkait kutatja. Segítségét kéri egy régebbi gépe megjavításában. Jason és barátai, ígérete végett kapva kapnak a lehetőségen és vele együtt megszöknek az iskolából. Ezután elkezdenek furcsa dolgok történni, minden összezavarodik az időben s körülöttük. Végül Jason hamar rájön hogy nem csak egy fontos leckét kell megtanulnia a mai napon és tanárai fenyegetőzéseit elviselnie de eddig féltve őrzött, öreg barátjával is meg kell küzdenie.

Erről szól a könyv és eredetileg főszereplők tekintetébe: 4 fiú egy lány van és az egyik fiút nyugodtan kicserélhetem lányra nem szerepelt túl sokat (nem ismerhettük meg nagyon a személyiségét) A kérdés az hogy itt 3 fiú és egy lány vagy 4 fiú leljék magukat hasonló kalandokba (a második lány előtt titokba marad az egész - a főszereplő barátnője)

2013. nov. 2. 12:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Az jó ha 3 fiu lóg egy lánnyal. legelább nem az a tipikus 2-2.
2013. nov. 2. 12:27
 2/3 anonim válasza:
Így kezdődik a gang-bang...
2013. nov. 4. 18:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Lány vagyok, nekem két fiúbarátom van, és lány pedig egy se, szóval szerintem teljesen normális. Persze, ha a szereplők jelleme is olyan. Én intelligens, kissé különc fiúkkal barátkozom, de engem sem érdekelnek a tipikus lányos témák. Szóval egy plázacica plusz három-négy kocka/izomagy szerintem nem illik úgy össze, hogy a történet élvezhető legyen.
2013. dec. 31. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!