Az Alkonyat c. könyv hány éveseknek való (főleg felnőttektől és nagyobbaktól kérdem)?
Tiniknek azért nem ajánlott, mert egy borderline, szuicid hajlamú főhős teljesen reflektálatlan lelkivilága nem nekik való.
Felnőtteknek meg azért, mert amikor vannak jó vámpíros könyvek, akkor minek olvasnának rosszat.
én azt mondanám, hogy 14 évesektől ajánlott... asszem én is annyi voltam, amikor először olvastam... és láss csodát nem kattantam meg, nem lettem semmi bajom, csak azóta magasra teszem a könyveim mércéjét XD.
Én imádtam.^^
Nem igazán szoktam a könyvvel bármit is kezdeni szóval elolvasom ha tetszik imádom ha nem akkor uncsa mondjuk kiolvasás után egyszer elgondolkodom milyen lenne ha valóban megtörténne aztán megyek tovább jön a kövi és kész attól mert olvasok vmit még nem gondolom azt hogy úgy kell lennie.
Köszi a válaszokat de attól még írhattok.
Az előbbit nem sértésnek szántam csak írtam.
Akkor elolvasom (kezd ciki lenni hogy nem olvastam és láttam).
A film hány éveseknek való?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!