Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Az Alkonyat c. könyv hány...

Az Alkonyat c. könyv hány éveseknek való (főleg felnőttektől és nagyobbaktól kérdem)?

Figyelt kérdés
Tudom hogy 16 van ráírva de szerintetek annál fiatalabbak nem olvashatják?

2013. nov. 1. 18:28
 1/10 anonim ***** válasza:
79%

Tiniknek azért nem ajánlott, mert egy borderline, szuicid hajlamú főhős teljesen reflektálatlan lelkivilága nem nekik való.

Felnőtteknek meg azért, mert amikor vannak jó vámpíros könyvek, akkor minek olvasnának rosszat.

2013. nov. 1. 18:34
 2/10 anonim ***** válasza:

én azt mondanám, hogy 14 évesektől ajánlott... asszem én is annyi voltam, amikor először olvastam... és láss csodát nem kattantam meg, nem lettem semmi bajom, csak azóta magasra teszem a könyveim mércéjét XD.

Én imádtam.^^

2013. nov. 1. 21:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt olvasol, amit akarsz. Próbáld meg és ha bejön továbbolvasod.
2013. nov. 1. 22:40
 4/10 cathilina ***** válasza:
100%
Szerintem azért van 16 ráírva, mert ha fiatalabbak olvassák, esetleg még azt hiszik, hogy vannak ilyen emberek. Nincsenek. És hát igen, a főhősnővel is vannak problémák. Mikor egy kb százéves vámpír közli vele, hogy éjszakánként bemászik a szobája ablakán és azt nézi, amikor alszik, de nem mer járni vele, mert valószínűleg megölné, az a reakciója, hogy akkor meghal a kedvéért. Szóval lányregénybe pont beleillik, de ha erről bárki példát vesz, abból problémák adódhatnak. Azért kell, hogy 16 legyél, amikor olvasod, hogy legyen elég saját tapasztalatod ahhoz, hogy a könyv üzenetét lehetőleg a legkisebb mértékben se építsd be a világnézetedbe. És ezt most nem azért mondom, hogy a könyvet szidjam, én is végigolvastam, egyszer egész jól elszórakoztam rajta, de a szerelmes regények nem az erkölcsi mondanivalójukról híresek, és az Alkonyat sajnos a sajátját eléggé ráerőlteti az olvasóra.
2013. nov. 1. 23:23
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem igazán szoktam a könyvvel bármit is kezdeni szóval elolvasom ha tetszik imádom ha nem akkor uncsa mondjuk kiolvasás után egyszer elgondolkodom milyen lenne ha valóban megtörténne aztán megyek tovább jön a kövi és kész attól mert olvasok vmit még nem gondolom azt hogy úgy kell lennie.

Köszi a válaszokat de attól még írhattok.

Az előbbit nem sértésnek szántam csak írtam.

Akkor elolvasom (kezd ciki lenni hogy nem olvastam és láttam).

A film hány éveseknek való?

2013. nov. 2. 07:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Én 13 voltam, mikor láttam a filmet, és megtetszett, egyik barátnőm kölcsönadta a könyvet. Azelőtt soha nem olvastam, utáltam olvasni. Ez volt az első könyv, amit kiolvastam. Így utólag már vicces ha arra gondolok hogy mennyire tetszett, de azóta is imádok olvasni, bár azóta magasabbra tettem a mércét. Egy dologra jó volt, megszerettette velem az olvasást, csak ezért nem felejtem el...
2013. nov. 2. 13:32
 7/10 Gyémántlány ***** válasza:
Nem igazán látom értelmét annak, ha egy könyvnek van "korhatára" hiszen minden 16 éves ember más és más, azt, hogy milyen intelligens vagy, mennyire tudod elvonatkoztatni a regényt a valóságtól, leginkább személyiségfüggő. Olvass bele, ha tetszik, folytasd, ha nem, akkor ne.
2013. nov. 2. 17:59
 8/10 A kérdező kommentje:
És a film?
2013. nov. 2. 18:53
 9/10 anonim ***** válasza:
amikor láttam az első filmet kb 11 éves voltam,amikor a könyvet olvastam akkor 13
2013. nov. 9. 17:13
 10/10 anonim ***** válasza:
12 évesen láttam először a filme(ke)t,13 éves olvastam a könyveket.
2014. márc. 30. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!