Mikor jelenik meg a Trónok Harca (Tűz és Jég Dala) következő (6. ) kötete?
Figyelt kérdés
Még csak a második könyvnél járok, de érdekel, hogy mikorra kell befejeznem :D2013. nov. 1. 10:47
1/10 anonim válasza:
Elég valószínű, hogy még éveket kell rá várni. Pontos infó nincs.
2/10 anonim válasza:
Martin egyszer azt mondta, hogy 2014-ben, de ez semmit sem jelent mivel nem igazán halad vele :(
3/10 anonim válasza:
Én örülni fogok neki, ha 3 éven belül megjelenik :D
4/10 anonim válasza:
2015 közepére becsülik legtöbb helyen amugy.
5/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk szerintem mostmár haladósabban kell írnia, hogy addigra elkészüljön, amire a sorozat elér odáig, nem?
2013. nov. 4. 15:45
6/10 anonim válasza:
Nehogy már az író alkalmazkodjon az HBO-hoz... ha normálisan csinálnák a sorozatot, akk még itt se tartanának, már az eleje óta nagyon leegyszerűsítették a sztorit, de persze azért,h könnyebben érhető legyen és ne kerüljön még többe a készítése
7/10 anonim válasza:
Szerintem ettől nem kell tartani... Az utolsó két kötet még simán elég 4 évadra, nem tudják majd úgy összesűríteni mint az elsőt a rengeteg új szereplő miatt, plusz még a 3. kötetből is kijön egy évad, valószínűleg Tyrion menekülése lesz a vége az meg még elhúzható 10 részig. Ha így számolunk, 2018-ra érnek az 5. kötet végére, 2019-ben kell elkezdeni a többit. Addig a 6 biztos hogy kijön, állítólag hosszú lesz úgyhogy további két évad, 2021-re kell befejeznie így a 7.et, ez meg szerintem esélyes.
8/10 anonim válasza:
Egyébként meg addig jó eséllyel el is kaszálják a sorozatot, ezt írják minden sorozatos fórumon, mert viszonylag kicsi a költségvetés, és az olyan szereplők gázsija akik még élnek az 5. kötetben olyan eszméletlenül magas lesz 7-8 évad után, hogy nem tudják majd kifizetni. Csak belegondolva, hogy pl. a How I met your mother főszereplőinek a fizetése is undorítóan magas lett az utolsó évadra, ezek meg még nagyobb sztárok még a Trónok harcában. Azt olvastam egyébként, hogy eddig az tűnik biztosnak, hogy 7. évad még lesz, utána bizonytalan.
9/10 anonim válasza:
Hogy a költségvetés alacsony-e az relatív, attól függ mihez képest. Nem hiszem,h az HBO befejezné a sikersorozatát. Ha annyira megnőnének a költségek,h nem tudnák fizetni a főszereplőket, akk max lecserélnék őket, de sztem kizárt,h befejezik. Az író is arra az esetre ha nem tudná befejezni a sorozatot -mivel elég idős- összeszedte röviden a történet további cselekményét és egy barátjánál helyezte széfbe,hha ne adj isten meghalna, akk belehessen fejezni a könyveket és sorozatot is.
10/10 anonim válasza:
Egyébként nem tudom, mit aggódtok azon, hogy nem lesz könyv még. Semmit sem kell nyújtani egyáltalán. A készítők tudják a sztorit, így kényelmesen csinálhatják tovább a könyv nélkül is.
A két könyvből 4 évad meg inkább vicc kategória. Annyira eseménytelen lenne, hogy még a legelvetemültebb fan is búcsút venne tőle. Második évadból bőven elég volt egy is. (Ott kezdték nagyon elcseszni a dolgokat, ha nem vesszük azt, hogy kivágták a flashbackeket meg jóslatokat.)
Csak néha tényleg fájó nézni, hogy mennyire el van butítva a sorozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!