A korosztályomban elvetendő az olvasás?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, és amikor olvasok suliban vagy valahol, akkor csak lenéznek, vagy kiütik a kezemből a könyvet. Miért? Ennyire gáz?2013. nov. 1. 16:52
11/13 Lulu@ válasza:
Én meg se tudnám számolni eddig hány könyvet olvastam el ezidáig..rengeteget röviden,nagy részüket iskolában(órán sajnos..bár nem a tanulásom rovására)vagy vonaton és szerintem egyáltalán nem megvetendő,ha valaki olvas,és egyáltalán nem is gáz ha művelődni szeretnél,vagy esetleg bővíteni a szókincsedet..Az pedig hogy kiütik a kezedből a könyvet,nem feltétlenül attól függ,hogy olvasol,hanem attól is hogy hol vagy a suli társadalmi ranglétráján,és pusztán csak ki akarnak veled cseszni..Szóval én azt ajánlom csak olvass mert mint az előttem felszólalók se én se tartom cikinek az olvasást..rosszabb lenne ha nem tudnál olvasni..:)
12/13 anonim válasza:
Igazából 2 féle válaszom van a kérdésedre. Egyfelől bármit kiverni bárki kezéből irtózatos bunkóság. Bocsi, de nem lehet, hogy konkrétan veled van bajuk? Mert ez tényleg primitív dolog.
Egyébként meg az jó, hogy szeretsz olvasni, de én pl. nagyon ritkán olvastam suliban. Kicsit azt sugallja, hogy nem akarsz a többiekkel beszélgetni.
13/13 anonim válasza:
Ja, de persze, ha épp nincs kivel beszélgetni, ahogy a 6-os írta, akkor rendben van.
"Én 16 vagyok,pluszba fiú,és imádok olvasni! "
Mi az, hogy pluszban fiú? Fiúk talán nem olvashatnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!