A korosztályomban elvetendő az olvasás?
Egyáltalán nem gáz! Én is imádok olvasni, csak sajnos mostanában egyre kevesebben vannak így ezzel! Aki meg más, vagyis különc, azokat pedig előszeretettel alázzák meg vagy nézik le..
Mondjuk én nem szoktam suliban olvasni, engem idegesít a zaj. :)
Én 16 vagyok,pluszba fiú,és imádok olvasni!
Még képregényeket is,vagy mangákat is,de leginkább könyveket!
Az olyanokra akik emiatt Téged lenéznek,vagy kiütik a kezedből a könyvet,inkább semmit sem mondok...
Bár társaságokban,meg suliban nem tudnék olvasni,elég antiszociális,mint,ahogy már előttem írta az egyik válaszoló.
Én másodikos korom óta olvasok. Ha van valaki akivel beszélgetni tudok, akkor természetesen nem olvasok. De ha csupa olyan ember vesz körül akivel egy szót nem tudok váltani, előveszem a könyvem és olvasok. Minek unjam magam halálra? Persze előtte megpróbálok valami kezdeményezést tenni a beszélgetésre ha "ismerem" az illetőt, de ha ő nem erőlködik, akkor én minek? XD
Ha kiütik a kezedből a könyvet, akkor az csak azt jelenti, hogy nagyon éretlenek... és ha ezek fiúk, akkor át kéne gondolnod, hogy miért csinálják...^^
szóval olvass nyugodtan, ha akarsz, nem ciki, nem szégyen, legfeljebb az a káros hatása van, hogy művelt leszel XD
19/L
Azért, mert hülyék. Nem azért, mert gáz.
Ha szeretsz az iskolában olvasni, akkor olvass csak, legalább nem játszod meg magad. Bár nyilván elég zavaró, ha az ember csinálna valami, de néhány idióta akadályozza ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!