Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A korosztályomban elvetendő...

A korosztályomban elvetendő az olvasás?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, és amikor olvasok suliban vagy valahol, akkor csak lenéznek, vagy kiütik a kezemből a könyvet. Miért? Ennyire gáz?

2013. nov. 1. 16:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
39%
Ti tudjátok, mivé akartok válni...
2013. nov. 1. 16:55
 2/13 anonim ***** válasza:
77%
Elég primitívek lehetnek. Én elég sokat olvasok, viszont az meg sem fordulna a fejemben, hogy iskolában vagy máshol társaságban olvassak, az elég antiszoc dolog.
2013. nov. 1. 18:18
 3/13 anonim válasza:
86%

Egyáltalán nem gáz! Én is imádok olvasni, csak sajnos mostanában egyre kevesebben vannak így ezzel! Aki meg más, vagyis különc, azokat pedig előszeretettel alázzák meg vagy nézik le..

Mondjuk én nem szoktam suliban olvasni, engem idegesít a zaj. :)

2013. nov. 1. 18:24
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem elvetendő, és ha olvasol, ezt tudhatnád is.
2013. nov. 1. 19:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Én 16 vagyok,pluszba fiú,és imádok olvasni!

Még képregényeket is,vagy mangákat is,de leginkább könyveket!

Az olyanokra akik emiatt Téged lenéznek,vagy kiütik a kezedből a könyvet,inkább semmit sem mondok...

Bár társaságokban,meg suliban nem tudnék olvasni,elég antiszociális,mint,ahogy már előttem írta az egyik válaszoló.

2013. nov. 1. 20:58
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én másodikos korom óta olvasok. Ha van valaki akivel beszélgetni tudok, akkor természetesen nem olvasok. De ha csupa olyan ember vesz körül akivel egy szót nem tudok váltani, előveszem a könyvem és olvasok. Minek unjam magam halálra? Persze előtte megpróbálok valami kezdeményezést tenni a beszélgetésre ha "ismerem" az illetőt, de ha ő nem erőlködik, akkor én minek? XD

Ha kiütik a kezedből a könyvet, akkor az csak azt jelenti, hogy nagyon éretlenek... és ha ezek fiúk, akkor át kéne gondolnod, hogy miért csinálják...^^

szóval olvass nyugodtan, ha akarsz, nem ciki, nem szégyen, legfeljebb az a káros hatása van, hogy művelt leszel XD

19/L

2013. nov. 1. 21:44
 7/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! (zöld kéz ment mindenkinek)
2013. nov. 2. 10:47
 8/13 anonim ***** válasza:

Azért, mert hülyék. Nem azért, mert gáz.

Ha szeretsz az iskolában olvasni, akkor olvass csak, legalább nem játszod meg magad. Bár nyilván elég zavaró, ha az ember csinálna valami, de néhány idióta akadályozza ebben.

2013. nov. 2. 17:19
 9/13 anonim ***** válasza:
A viselkedésük az osztálytársaidat minősíti, nem téged. Pozitív kivétel vagy, bár annyira nem is vagy kivételes, hiszen ahogy az itt is látható, sokan mások is vannak, akik hozzád hasonló korúak, és szeretnek olvasni. Inkább csak kisebbségben vagytok a primitív bunkókkal szemben. Ami elég szomorú mondjuk, de akkor is nektek van igazatok. Kitartás!
2013. nov. 3. 08:25
 10/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz.Sokan csak irigykednek te,hogy tudsz ennyi könyvet elolvasni :)
2013. nov. 5. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!