Szerintetek 13-14-15 évesen lehetséges (vagy egyáltalán ajánlott) könyvet kiadni?
Figyelt kérdés
Nagyon jól írok és vezetek is egy sorozatot,hál' Istennek sok olvasóm van.Ezt a sorozatot nincs szívem csak úgy abbahagyni,ezért azt tervezgetem,hogy kiadom.Szerintetek jó ötlet,na meg egyáltalán mennyibe kerül egy könyvkiadás?2013. okt. 30. 15:43
11/13 A kérdező kommentje:
Értem.Az is jó dolog akkor : )
2013. nov. 1. 13:40
12/13 Gyémántlány válasza:
Szerintem az írás nem korfüggő. Ha jó egy könyv, akkor jó, ha nem, akkor nem.
Azonban az emberek tele vannak előítéletekkel. Ha "túl fiatal" vagy szerintük egy jó regény megírásához, akkor gondolkodás nélkül otthagyják a könyvesboltok polcain, legyen az bármilyen zseniális.
Ha tényleg jól írsz, tényleg sok az olvasód, akkor van esélyed, hogy kiadod a könyved, de készülj fel, lesznek majd, akik lefikázzák a munkád, lesznek majd olyanok, akik azt mondják egy tizennégy éves "taknyos" regényét el nem olvasnák semmi pénzért, és, ha esetleg olyan jó a regényed, még irigyeid is akadhatnak bőven.
Azt kell eldöntened, hogy készen állsz-e erre, vagy megvárnád esetleg vele a 16-18 éves kort! :)
13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!Igazad van.Lehet,hogy várni fogok még ezzel :)
2013. nov. 2. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!