Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek 13-14-15 évesen...

Szerintetek 13-14-15 évesen lehetséges (vagy egyáltalán ajánlott) könyvet kiadni?

Figyelt kérdés
Nagyon jól írok és vezetek is egy sorozatot,hál' Istennek sok olvasóm van.Ezt a sorozatot nincs szívem csak úgy abbahagyni,ezért azt tervezgetem,hogy kiadom.Szerintetek jó ötlet,na meg egyáltalán mennyibe kerül egy könyvkiadás?

2013. okt. 30. 15:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudod hogyan kell helyesen használni a vesszőket... gyanítom az írásodban is így teszed, már itt megbukott.
2013. okt. 30. 17:45
 2/13 A kérdező kommentje:

Ez fájt...Itt egyébként sem arra törekszem,hogy mit hogyan írok.Már megbocsáss! :D

De kösz...Majd várok egy normálisabb embert,aki ad tanácsot.

2013. okt. 30. 18:09
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez a fő probléma, hogy nem is törekszel rá. Akiben van tehetség az írásra, annak nem esik nehezére helyesen írni, bárhol is teszi.

De még kicsi vagy, majd talán megokosodsz.

2013. okt. 30. 18:45
 4/13 A kérdező kommentje:
Ne haragudj....Legtöbbször törekszem rá,de most nem igazán figyeltem rá.....
2013. okt. 30. 18:59
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
NE! Mert majd nagyobb korodban meg fogod bánni... ez biztos. Most még fejlődőképes vagy, és írj, hogy gyakorolj. Így amikor nagyobb leszel, sokkal jobb lesz a történeted
2013. okt. 30. 18:59
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Pont egy ilyen kommentre voltam kíváncsi.Köszi a jó tanácsot! :D
2013. okt. 30. 19:21
 7/13 anonim ***** válasza:

Én is szoktam írogatni :-)

És én is ennyi idős vagyok. Nem tudom, hogy mennyibe kerül a könyv(ek) kiadása, de ehez el kell menni valamelyik kiadóhoz, bemutatni nekik a könyvet, és majd ők eldöntik, hogy kiadják-e.

Am ha igen, akkor te is kapsz pénzt :-)

Szerintem nagyon jó ötlet lehet, én is sokat írok, bár inkább novellákat, nem regényt. Am milyen témában írsz? :-)

2013. okt. 31. 09:31
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érdemes MÉG. De ha tényleg jól írsz, akkor később nagyon is lehet belőle valami. Ez nagyon jó gyakorlásnak, és ha úgy gondolod, hogy a téma, amiről írsz elég jó ahhoz, hogy kiadják, akkor talán később, majd kijavíthatnád a hibákat, még jobban felépíthetnéd a történetet, és akkor nagyobb esélyed lenne rá.
2013. okt. 31. 12:26
 9/13 A kérdező kommentje:

Igen,én is így vagyok vele...Hogy gyakorolgatom,majd később pedig teljesen kijavítva,kész állapotban kiadom.

És szerelem/barátság témában írok egyébként : )

(Ifjúsági természetesen)

2013. okt. 31. 15:03
 10/13 anonim ***** válasza:

Az jó! Én történelmi témákban szoktam írni.

Am utolsó előtti vagyok :-)

2013. nov. 1. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!