Léteznek Anne Rice vámpírkrónikáiból készült fanfictionok?
Figyelt kérdés
Mert mint oly sokszor egy jó könyvsorozatnál, elfogott az érzés, hogy MÉG! De már nincs tovább.Legalább is Anne Rice tollából.2009. nov. 14. 09:12
1/5 anonim válasza:
Ha tudsz angolul akkor ezen az oldalon, lehet hogy találsz: [link]
2/5 A kérdező kommentje:
Kösz a választ! Ha valaki esetleg tud magyart is, az szóljon!
2009. nov. 14. 10:52
3/5 anonim válasza:
Mint hatalmas Anne Rice-rajongó, szomorúan mondom, hogy ez a néhány angol fanfic is hatalmas csoda, hogy megmaradt. Rice anyánk sajnos nem olyan, mint pl. Rowling, aki szereti a fanficeket. Gyűlöli őket, és törölteti, írja, ha nem törlik, perel. Volt már erre példa, foglalkozott is vele a sajtó. :(
4/5 A kérdező kommentje:
Aham, azért a merengő fanfiction oldalon találtam párat:)
2009. dec. 9. 16:53
5/5 anonim válasza:
Én írtam párat, akit érdekel annak elküldöm privátban, ezt hallva nem szívesen teszem ki weboldalakra :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!