Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van kiegészítő könyv Az...

Van kiegészítő könyv Az Éhezők Viadalához?

Figyelt kérdés
Olyan könyvet keresek Az Éhezők Viadalához, mint ami az Alkonyathoz Az alkonyat világa. Szóval a KÖNYVEKHEZ tartozó (köze nincs a filmhez), mindhárom részt átfogó kiegészítő könyv, képekkel, extra adatokkal, ilyesmikkel. Ilyen a Szent Johanna Gimi kalauz is. Van ilyen? Akár angolul?

2013. okt. 27. 11:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Hivatalos könyvek alig-alig vannak, de azért keresgéltem neked (van köztük nemhivatalos is):

-The unoffical Hunger Games Wilderness Survival Guide:

[link]

-The Hunger Games: Catching Fire: The offical illustrated movie companion:

[link]

-Valerie Frankel: The many faces of Katniss Everdeen:

[link]

-V. Arrow: The Panem Companion:

[link]

-The World of the Hunger Games:

[link]

-The Hunger Games: The offical illustrated movie companion:

[link]

-The Hunger Games: Ultimate Tribute Guide:

[link]

-Unofficial Hunger Games Cookbook:

[link]

Mint látod egyik sem jelent meg magyarul és nem is fog. De egy kis angolgyakorlásnak tökéletesek :)

2013. okt. 27. 11:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem pont ilyesmit keresel, de én egy ilyen könyvet vettem meg, az a címe:

The Girl Who Was on Fire: Your Favorite Authors on Suzanne Collins' Hunger Games Trilogy

Ebben más híres írók írnak az Éhezők viadaláról, picit olyan hangulata van, mint az egyetemi beadandóimnak (angol szakos voltam), de nekem pont ezért nagyon tetszett.

Átlapoztam a The World of Hunger Games című könyvet is, de az szerintem inkább filmes oldalról közelít. Persze nem olvastam el, nem tudhatom biztosra :)

2013. okt. 27. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!