Hasonló könyvek mint a Szürke ötven árnyalata?
Sade márki könyvei:
Justine
Juliette
Filozófia a budoárban
Leopold von Sacher-Masoch: A bundás Vénusz
crossfire sorozat (hozzád kötve,melléd láncolva,egymásba fonódva+2 rész a közeljövőben)
stark sorozat(forró rabság,édes rabság + majd valamikor örök rabság)
gyönyörű r*hadékisteni a kedvencem)
amit csak ő akar
egy zárójel lemaradt az isteni szó előtt! :D
( :D
Attól függ mit értesz hasonló alatt? Melyik része tetszett? A szado-mazo rész, a szerelmi vonal vagy maga az erotikus leírások vonzanak? Ezt azért nem ártana tisztázni.
Rengeteg könyvet 'dobtak össze a szürke mintájára', de amiket én olvastam azok közül soknál még a papír is kár volt (Raine Miller: Meztelenül, All in; Shayla Black&Lexi Blake: A rabul ejtett szűz; Sara Fawkes: Amit csak ő akar) - kiragadták a szürkéből azt a momentumot, hogy a nő domináns férfira vágyik és írtak köré egy könyvet, de sokszor a szereplők viselkedése abszolút nem következetes.
Amit tudok ajánlani az Sylvia Day Crossfire sorozata. De rögtön a szürke után nem ajánlom olvasni, mivel az ember a hasonló elemek miatt akaratlanul is elkezdeni hasonlítani hozzá ami nem jó mert ez a történet a korábban említettekkel jól meg van szerkesztve de ha az ember nem adja meg neki a lehetőséget, hogy egy önálló könyvként olvassa hanem a szürkéhez hasonlítgatja akkor biztos csalódás lesz.
Erotikus témában jobbak még: Lora Leigh buja sorozata, Maya Banks: Vénuszdombi mesék, Édes megadás Kathy Carlson: Szexvadászok.
Hasonlóak, vagy akár még jobbak is?
A Crossfire sorozat. Magyarul még csak az első 3 jelent meg, de ha jól tudom, ez 5 részes lesz.
Jodi Ellen Malpas - Ez a férfi trilógia. Ami szerintem még jobb is mint a Szürke. Sylvain Reynard - Gabriel's Inferno. Inkább csak annyi, hogy ez is a Twilight fanfictionhöz kapcsolódik, de mind témájában, mint irományában messze a legjobb volt, legalább is számomra ez tetszett a legjobban. Ott van még a Gyönyörű r*hadék is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!