Írtam egy könyvet, van esély rá, hogy kiadják külföldön?
Figyelt kérdés
Úgy értem, magyarul írtam, és én is magyar vagyok. Van esély rá, hogy magyar íróként kiadják a művem külföldön, pl Amerikában, Angliában, Franciaországban stb?2013. okt. 23. 14:31
1/3 anonim válasza:
Ha tehetséges vagy, akkor lehet. Ha összehasonlításra vágysz, akkor nézz utána, milyen íróknak adták ki külföldön is a regényeit. Csak pár példa: Szabó Magda, Fejes Endre, Bartis Attila, Karinthy Márton, Krasznahorkai László... és persze sok más régi magyar író.
Ők persze szépirodalmat írnak, de ha te a szórakoztatóban vagy otthon, akkor szerintem érdemesebb eleve angol nyelven írnod.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Lehet elkezdem már most a fordítást angolra.
Zöld pacsi ;)
2013. okt. 23. 15:50
3/3 1112 válasza:
előbb am szerintem le kéne fordítani,hogy külföldiek is megértsék, meg hát nem tom, lehet először kipróbálni, hogy itt bejön -e,de ez nem feltétlenül szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!