Rukkolán ha elpasszolok egy könyvet én fizetem a postaköltséget?
Utánvéttel ugye még drágább. Vagy előre utalással? Azért kérdem, mert még csak nézegetem, lenne pár könyvem, amire sokan várnak, de ami nekem kéne arra is sokan várnak. :)
Az pedig nem éri meg, hogy küldöm saját költségre a nehéz keményfedeleseket én meg nem tudok happolni.
Köszi a gyors választ.
Szerintem akkor fel sem teszem őket, mind kiemelt könyv amit cserélnék, de amit szeretnék arra száz-kétszázan várnak, sosem tudnám elhappolni.
Nekem is ez a gondom. Felraknám a könyveimet, de szerezni már csak régi, filléres könyveket tudnék, amik szinte kivétel nélkül megvannak itthon is. Nem éri meg.
Eladáson nem gondolkodtál? Vaterán vagy molyon szerintem elég nagy eséllyel lehet túladni rajtuk.
Most már sokkal élvezhetőbb az oldal, amióta be lett vezetve a stoppolás és a prerukkolás.
Ha tényleg olyan könyvet rukkolsz, ami sokaknak kell, akkor elég szép pontszámot lehet begyűjteni, így te is nagyobb valószínűséggel fogsz jó könyvekhez jutni.
Egyébként én az olcsóbb könyveket, amelyeket eladni is max. pár száz forintért tudnék, ajánlás nélkül adom fel, így olcsóbb. Szinte mindig odaér, egyszer tűnt el, de hát ez benne van, így is megérte kispórolni az ajánlott címkét:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!