Szjg-sek! Szerintetek Cortez miért nem mutatja ki az érzéseit tú gyakran (vagy elég ritkán) reni felé?
Ha tényleg a válaszra vagy kíváncsi: Arra utalt, hogy ha ő nem lenne ott, akkor Renit könnyebben el tudná érni.
De az egyik kommentedből ("hallod annira tudtam hogy ha ilyen hülyeséget kérdezek(direkt ezt kérdeztem)"), azt vettem le, hogy nem. Akkor meg felesleges kiírni egy kérdést, csak hogy az embereket tesztelgesd. Ha nem így van, és rosszul értettem, bocsi.
Csak ezért kérdezték meg, hogy hány éves vagy, mert legtöbben (saját tapasztalataik alapján) az érettséget, a megfelelő hozzáállást és bizony azt intelligenciát is korhoz kötik. Így ha az ember feltesz egy olyan kérdést, amit a válaszadó nem tart értelmesnek, hát valószínű, hogy meg fogja kérdezni, mennyi idős is a kérdező. Ez szerintem pedig egyáltalán nem elítélendő, nem lesznek ettől az emberek itt utálatosak. Bár általánosítani pedig amúgy sem túl célszerű, persze ezt lehet, hogy csak én tartom így.
A véleményemmel pedig nem okoskodni akartam, a kérdezőt legkevésbé sem degradálni volt a célom, csak én egyszerűen ezt így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!