Szeretnék egy olyan könyvet, ami egy lányról szól, és leírja az életét, érzéseit, pasiügyeit stb. Mit ajánlotok?
Bridget Jones naplója :)
bár annyira nem tini...
Én 24 éves vagyok, és én is nagyon szeretem ezeket a könyveket.Nekem a kedvenceim: Ne cirkuszolj anyu!, ennek van még 2 része azok is nagyon jók.Akkor a Leláncolt ifjúság, Száműzött ifjúság meg a Lázongó ifjúság.Ezek is nagyon jók.Vagy az Adrien Mole naplója.
Ciki nem ciki én ezeket szeretem.Tökre kikapcsolják az ember agyát. :D
Anne Frank naplója Ez egy lányról szól az életéről a szerelméről a háborúról és a halálról. Nagyon jó könyv én még most is imádom.
Vagy a Szilvási Lajos: Egymás szemében. ezeket nézegesd nagyon jók
28/L
Köszi a válaszokat!
Anne Frank naplóját már olvastam, nagyon tetszett. Akkor olvastam a Jane Eyre-t is (ez a kedvencem).
Szilvásitól nagyon jó az egymás szemében, és még kettőt ajánlok tőle: Hozomány,
És mégis őrizetlenül.
Szilvási Lajos, az elmúlt évtizedek hazai sikerszerzőjének szerelmi története valójában két napló. Két fiatal, Tamara és Attila párhuzamosan írt naplója. Önmagukról, a másikról, egymásról, az érzéseikről és a bizonytalan jövőről. Önkéntelenül, s ezért őszintén vallanak arról, milyenek is egymás szemében, és milyen a szemükben a világ.
Az Egymás szemében a szerző egyik legkedveltebb műve, a két fiatal története mellett egyben egy sajátos korrajz is a hetvenes évekről. Szilvási Lajos könyveit eddig több mint 10 millió példányban adták ki Magyarországon és külföldön.
Hmmmmm... jól hangzik! Köszii! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!