Milyen könyveket ajánlotok?
Figyelt kérdés
Rám jött az olvashatnék és nem tudom mit olvassak. Szeretem a sci fi-ket, a fantasykat, krimiket, pszichológiai témával foglalkozó könyveket. Egyet kérek a nyálas tiniregényektől (ezalatt értem: vörös pöttyös könyvek, SzJG) kíméljetek.2013. okt. 19. 16:43
1/14 anonim válasza:
Dosztojevszkij - Bűn és Bűnhődés
Laura Joh Rowland - A sógun ágyasa
Douglas Adams - Űrkalauz stopposoknak (nem biztos hogy ez a címe, de ha beirod google-be hogy douglas adams ki fogja dobni)
Michael Ende - A végtelen történet
Jó olvasát :)
3/14 Mirk válasza:
Galaxis útikalauz stopposoknak.
4/14 anonim válasza:
Miéville-től nagyjából bármi. (Én sem olvastam minden művét, a legújabb megjelent regényét ezért nem ismerem.) Steampunk-fantasy krimivel.
5/14 anonim válasza:
Írták már Asimovot, de én ajánlom a teljes Űrvadász-sorozatot, illetve a Az Alapítvány-Birodalom-Robot univerzumba tartozó regényeit is.
Illetve ne hagyjuk Kurt Vonegut munkásságát sem.
6/14 anonim válasza:
bocs az előzőt korén postoltam,
aztán ami nekem tetszett még:
Védett férfiak
Szép új világ
Pszicho témában:
Virágot Algernonnak
Billy Milligan háborúi
7/14 anonim válasza:
Verlaine,Balzac,Camus,Musil,Mann,Faulkner,Pynchon,Sartre,Dosztojevszkij,Tolsztoj,Kierkegaard,Freud,Jung első körben elég az összes művüket elolvasod aztán jön több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!