Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Egyetértetek e az én álláspont...

Egyetértetek e az én álláspontommal a szjg-vel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy ez a könyvsorozat azért lett sikeres mert NEM HÉTKÖZNAPI dolgokról ír. ÍG értem: Ma Magyarországon nagyon kevés, sőt szinte nincs is olyan család ahol valamilyen gondok ne lennének. Pl.. anyagi problémák, szülők veszekednek vagy elválnak,vagy, hogy az egész osztály jóban legyen mindenkivel erre is nagyon pici az esély mert biztos van valaki aki kiközösítve érzi magát.vagy ösztöndíj párizsba akibe először beleszeretsz az az igazi. stb-.. Elképzelhetők ezen dolgok de nincs rá esély hogy ez mind egy emberrel történjen. Tehát NEM HÉTKÖZNAPI. Nem itt ebben a magyországban játszódik...Ki gondolja így? Ki nem s miért?

2013. okt. 19. 14:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Látom néhányan félreértettétek a kérdést. SEMMI KÉTSÉG NEM FÉR HOZZÁ, HOGY EZ EZ EGY NAGYSZERŰ SOROZAT JÓL MEGÍRVA. Én csupán azt állítottam, hogy: azért olvassák ennyien mert nincs sok köze a való élethez és azok akik elolvassák elhiszik, hogy ezek mind vele is megtörténhet de nem fog. Meg gondolj bele mik a most népszerű könyvek: Alkonyat (nem hétköznapi) Meg Cabot könyvek (ezek is NAGYSZERű könyvek de nem hétköznapiak: Mennyi az esélye hogy egyszer csak genovia hercegnője leszel?)......Meg még sorolhatnám jó sok idejig de nem fogom. AZ egyetlen népszerű és hétköznapi könyv a bábel. Amik hétköznapiak nem annyira népszerűek. Pl.:Monostori Mária : Kettévált világ.. ENNEK A TÖRTÉNETNEK TÖBB A VALÓSZÍNŰSÉGE, HOGY MEGTÖRTÉNIK VELED vagy bárkivel MINT A SZJG-NEK.
2013. nov. 14. 21:01
 12/13 anonim ***** válasza:
90%
egyetértek..tényleg vannak benne nem hétköznapi dolgok.Pld szerintem az már alapból nem igazán történhet meg a való világban, hogy egy Reni összejöjjön egy Cortezzel.
2013. dec. 3. 15:51
 13/13 anonim válasza:
Szerintem Reni szülei úgy vannak vele hogy a tanulásra szánnak pénzt, de sokszor írja Laura, hogy a ruhája nem olyan 'menő'. Ja, és Reniék azért vesznek sok kaját, mert nekik az az ebédjük!
2014. febr. 15. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!