Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Csak én utálom James Pottert...

Csak én utálom James Pottert és Siriust?

Figyelt kérdés

2013. okt. 17. 19:21
1 2 3
 1/21 öhhhhhhhh ***** válasza:
69%
ha Piton emlékeire célzol, ott én sem bírom őket, de Sirius amúgy a kedvenc szereplőm.
2013. okt. 17. 19:25
 2/21 anonim ***** válasza:
67%
Amiért anno ők voltak a beképzelt miszter arcok, akik bántották szegény Pitont? Azért én is. De ennek ellenére Sirius karakterét kedveltem.
2013. okt. 17. 19:26
 3/21 anonim ***** válasza:
83%

Ja tulajdonképpen ők voltak akkor Malfoy és sleppje:D A történelem ismétli önmagát, és igazából ez a zavaró Rowling regényiben.

Amúgy én nagyon elfogult vagyok a Tekergőkkel kapcsolatban, mert 5-6 éve rengeteg fanfictiont olvastam róluk a Merengőn, úgyhogy rosszat nem szívesen mondok róluk, bár lényegében tényleg f...-ok voltak Pitonnal.

2013. okt. 17. 19:36
 4/21 A kérdező kommentje:

Nekem is Malfoyék jutottak róluk eszembe :D

És igen, legfőképp Piton miatt nem kedvelem őket, de azért sem mert annnyira menőnek és zseninek lettek beállítva, miközben Piton okosabb volt mindannyiuknál. Meg, hogy Lupin megtiszteltetésnek vette, hogy a két nagymenő barátkozik vele, pff. Semmivel sem ér kevesebbet náluk, sőt.

De Sirius nekem felnőttként sem tetszett, egyrészt mert felelőtlen, másrészt pedig mert szánalmas, hogy mindig nem tudott túllépni a gyerekkori dolgokon (Pipogyusz). Ok, Piton sem, de ő volt a szenvedő fél.

2013. okt. 17. 19:44
 5/21 A kérdező kommentje:
még mindig*
2013. okt. 17. 19:45
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha belegondolsz, Sirius kis túlzással a suli után nem sokkal már az Azkabanba is került 21 évesen kb... Ideje se volt, hogy továbblépjen a gyerekkori dolgokon szerintem. Ettől függetlenül tényleg köcsögök voltak Pitonnal, és nekem se volt ez szimpatikus, de Siriust én nagyon szerettem sokáig, még mindig az egyik kedvencem. Lupin és Piton százszor jobb náluk, ez igaz. De alapvetően Sirius és James se voltak rossz emberek. Ja, Lupin meg azért érezte megtiszteltetésnek, mert ő mióta vérfarkas lett, egy barátja sem volt. Annak is örült volna, hogy ha csak úgy valaki a bizalmába fogadja, de hogy pont a menő gyerekek... egy vérfarkast. Egy álom vált valóra szegénynek.
2013. okt. 17. 23:44
 7/21 anonim ***** válasza:
55%

Ha a sztori Malfoy szemszögéből íródott volna, Harryéket sem bírnánk. Az olvasó azt kedveli meg általában, akinek az oldaláról szemléli az eseményeket. Így a többség kedveli James Pottert, hiszen ő a főhős apja, és Siriust, mert ő olyan cuki és bátor és jófej ésatöbbi.

Aki ennél egy kicsit érettebb fejjel olvasta a szóban forgó könyveket, az tovább lát annál, hogy akit Harry kedvel, azt nekünk is automatikusan kedvelnünk kell. James annak dacára, hogy Harry apja, valamint hogy meghal, még ugyanúgy egy gyenge jellemű szemétláda, Sirius pedig egy lopott és közben alaposan elszúrt karakter, akinek a hatására Edmond Dantés forogna a sírjában, ha volna neki.

26/N

2013. okt. 18. 08:47
 8/21 anonim ***** válasza:
75%
James nekem sem szimpatikus, Siriussal nincs bajom.
2013. okt. 18. 15:35
 9/21 anonim ***** válasza:

Piton emlékéből visszanézve tényleg nem tűnek szimpatikusnak meg az sem hogy Sirius Harryben Jamest látja..De nekem nagyon tetszett a harmadik részben a az a történet amit Lupin mesél arról hogy Dumbledore miatta építette a Szellem Szállást és hogy mindig ott történt az átváltozása.Siriusnak, Jamesnak és Peternek feltűnik hogy minden hónapban egyszer kiszökik, amikor megtudják hogy mért úgy döntenek hogy megtanulják az animágiát. És így lett Peter Féregfark egy patkány, James Ágas az az egy szarvas (Harry patrónusa is szarvas gondolom az apjáé is..az anyáé meg egy őz :D )és Sirius Tapmancs egy kutya. És ezt a történetet még Dumbledore is csak a harmadik részben tudja meg :) Nagy varázslók voltak mert nem mindenki tudja ezt megtanulni ráadásul a Tekergők Térképe sem semmi nagyon ismerték a Roxfortot.

Biztosan ismeretétek már de ezt annyira szeretem :D

2013. okt. 18. 17:29
 10/21 anonim ***** válasza:
Sirius-t én nagyon bírtam.
2013. okt. 18. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!