Ki a kedvenc szereplőtök a Malazai bukottak könyvének regéjéből? 13/l
Az előzővel értek egyet,mivel a szereplők közül nem sokan tesznek valamait azért,hogy kiemelkedjenek a tömegből,persze jól ki vannak dolgozva,emberközeliek,de egész jó elvannak csak úgy,egymás mellett.Én is csak egy szereplőt emeltem,eddig csak Parant tudtam megismerni rendesen,de lehet,hogy Fürkész is szimpi lesz:)
Karsa Orlong meg Tehol Beddikt mely részekben vannak először?
Karsa már a második kötetben is szerepel, de nevet majd csak a 4.-ben kap. Tehol Bedikt pedig mindössze az 5. és 7. kötetben szerepel, de messze nagyobb formátumú alak mint Kruppe.
Ha elérsz a második kötethez akkor találhatsz még két érdekes, de kevésbé hangsúlyos szereplőt. Geszler és Felhős.
Köszi :D
Karsa Orlong hogy hogy csak a negyedik részben kap nevet?
Egyébként most jó sokat haladtam vele,és még mindig tetszik,bár még sok mindent nem értek(pl.:hogy mik azok a Tiste Andiik pontosan).Eljutottam oda,hogy volt a Sárkányok Asztala is,és Szélfogót is bírom,meg Pálinkást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!