Lin71 kérdése:
Mi az a MOLY. HU?
Figyelt kérdés
Látom ezt a moly.hu-t, és találtam egy könyvet, amit szeretnék elolvasni, de nem igazán egyértelmű számomra az oldal.
Beregisztráltam, de hogy tudok itt könyvet olvasni, vagy leszedni?
Vagy nem lehet semmi ilyet, csak regelt tag vagyok, aztán rápöckölök, hogy épp olvasom a könyvet?
Sajnos a help részük sem segített semmit ezügyben...
2013. okt. 8. 10:07
1/4 anonim válasza:
Az olvasmányok rendezésére, véleményezésére van az oldal, nem letöltésre.
2/4 anonim válasza:
Könyvet letölteni nem lehet, esetleg ha valaki jelöli, hogy megvan a könyv és eladná fel tudod vele venni a kapcsolatot.
Az oldal lényege amúgy, amit az első írt. Véleménycsere, beszélgetés, ajánló, könyvekről.
3/4 Mirk válasza:
Ez valójában egy fórum, ahol lehet könyvekről ajánlásokat, értékeléseket írni, megosztani másokkal a véleményünket, stb.
Nem lehet letölteni, nem warezoldal.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat! :)
2013. okt. 8. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!