Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hol tudnám megvenni a Necronom...

Hol tudnám megvenni a Necronomicon c. könyvet?

Figyelt kérdés

2013. okt. 3. 19:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az nekem is feltűnt, szerintem itt az író arra gondolt, hogy az "igazi varázslatoktól" eltérnek, így lehet, hogy hatástalanok, vagy éppen kontrollálhatatlanul veszélyesek. Mivel én se igazi se veszélyes varázslatokban nem hiszek, csak arra céloztam a linkkel, hogy mitológiai szempontból egy értékelhetetlen katyvasz a Simon-nomicon.
2013. okt. 7. 13:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Itt ez a csávó, aki megírta a cikket szerintem csak arra utalt, hogy ő mennyire ért ahhoz a nyelvhez, meg azt, hogy ő titkos varázsigék talán egyedüli tudója... egyszóval füllentget. Az ezos és egyéb vallás tagjai mind meg nem értett zsenik, akik azt hangoztatják, hogy ők tudják a "Titkokat", az univerzum x. dimenziója feltárult előttük, meg tegnapelőtt is istennel teáztak pirkadatkor... stb, stb.
2013. okt. 7. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!