Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvasod az Eclipset?

Olvasod az Eclipset?

Figyelt kérdés
Mi a véleményed eddig róla?
2009. nov. 7. 15:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen. És jobban tetszik mint a New Moon. Szerintem ez azért jobb, mert Edward visszatért, és még ő is bonyolítja az eseményeket. Te hol tartasz? Nekem még kb 100 oldal van vissza. (Netről töltöttem le, wordben 650 oldalas összesen)
2009. nov. 7. 16:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Én ma reggel kezdtem, és még csak a 19. oldalnál járok... Eddig nekem is ez jobban bejön, ok, ari Jackob, de nekem Edward a kedvenc! :-))
2009. nov. 7. 16:41
 3/9 anonim válasza:
Én már elolvastam az összeset de ez a kedvencem!:D
2009. nov. 7. 21:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Én is olvastam, de a felénél abba hagytam, és csak a breaking dawn (kedvenc <3) után fogtam hozzá megint.

Azért így is jó volt. :D

2009. nov. 7. 22:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Már vagy egy éve. :D Na jó nem annyi nem kb. 9 hónapja. Kalóz fordításba.. A kedvencem volt! egy nap alatt elolvastam! Mondjuk én 5 nap alatt elolvastam mind a 4 könyvet. ;)

az Eclipse a kedvencem az összes közül!

Persze megvettem eddig az összes könyvet amit kiadtak, de csak puha borításúban, de az Eclipse-t muszáj volt kemény kötetesbe megvennem! Ami jár az jár az írónőnek! :) xD

2009. nov. 8. 14:06
 6/9 anonim válasza:

Bocs ez egy kérdés az előttem lévő válaszírónak... jó a kalózfordítás? Úgy értem, nincs tele helyesírási hibákkal, meg értelmetlen megfogalmazásokkal? (bocsi csak én is megpróbáltam úgy olvasni a breaking dawnt, de ami nekem van, az ilyen és kiver a hideg víz)...

Amúgy én is olvastam az Eclipset... a 20. fejezetet (az a legjobb!) vagy 10x...

2009. nov. 8. 14:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! En is olvastam mar, meg a nyaron, angolul. De alig emlekszem belole valamire mert mar akkor is az jart a fejemben hogy vajon mi lesz a 4. reszben, mert nekem az a kedvencem:D... majd talan ujraolvasom ha lesz idom ra:)A kolozforditasokon sok helyen konnyesre nevettem magam a forditason:))))))) Annyira "bena" volt, sok helyen, mar bocsi...:P Szerintem eredetiben a legjobb:)
2009. nov. 9. 14:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát ahonnan én szedtem le, ott nagyon precíz fordításba volt meg az 1-2. Szóval tényleg, utána megvettem a könyvet és szinte ugyan az volt! Viszont a 3. (Eclipse) Kicsit összecsapottnak véltem, mivel voltak benne helyesírási hibák. De olyan óriási elírások persze nem voltak! Én kb. észre se vettem őket, mert annyira lefoglalt a történet, hogy az ilyen kis bakikon nem akadtam fenn! Viszont a 4. könyvnél sikerült egy nagyon rossz fordítást kifognom, persze koordináltam a hibám és letöltöttem egy másikat, ami már nagyon szépen volt kidolgozva!! Mert tudod, vannak akik nagyon sok időt töltenek evvel, és nem csak a szövegre adnak, hanem a kinézetre is, és leellenőrzik a hibákat, hogy csak elvétve vannak hibák benne! Nekem pont szerencsém volt, hogy a szép munkákat fogtam ki! :)
2009. nov. 9. 16:12
 9/9 anonim válasza:
Nyáron olvastam el az Eclipse-t, utána pedig a Breaking Dawn-t. Így hogy túl vagyok, mind a négy könyvön, nekem pont az Eclipse tűnik a "legunalmasabbnak"... már amennyire a Twilight sorozat unalmas lehet:-)Én személy szerint imádom mindegyik kötetet.... csak a többihez képest az Eclipse nekem egy kicsit vontatott, a Breaking Dawn viszont annál izgalmasabb:-)
2009. nov. 11. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!