Stephenie Meyer befejezte már a Midnight Sun-t?
Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 11:56
1/9 anonim válasza:
Még nem fejezte be. Csak az első 12 fejezet van meg belőle. Azért hagyta félbe, mert állítólag az alkonyat után hozzákezdett, és fellelkesülve mutogatta körbe a barátainak, akik közül az egyik volt olyan "kedves" és rögtön feltette a netre. Ezen az író bedühödött és azt mondta:jobb ha nem ilyen lelki állapotban írja meg.
azért én nagyon remélem hogy hamarosan újra hozzáfog, és befejezi. :D
2/9 anonim válasza:
En is mert nekem sokkal jobban tetszik mint a rendes sorozat:D
3/9 anonim válasza:
Én is bízom benne, hogy folytatja, mert szerintem sokkal érdekesebb a sztori Edward szemszögéből... nekem legalábbis jobban bejön:-)
4/9 anonim válasza:
Egy szomorú hír...:( Most találtam az írónő oldalán: "I am not working on Midnight Sun now. I DON'T have a plan for when I'll get to it; I don't know now what the right time for it will be." Szoval nem dolgozik rajta, és nem is tudja hogy mikor fogja megirni... Szerintem jövőre még nem lesz belőle semmi... Egy másik helyen azt írta hogy lehet hogy egy év, de az is lehet hogy öt év, mire befejezi... :-< Hát ez szomorú...
5/9 anonim válasza:
Jah, az lemarad hogy második voltam.
6/9 anonim válasza:
www.stepheniemeyer.com
---->Midnight Sun
:(((((((((((((((((((((((((
7/9 anonim válasza:
Szerintem csak nincs "ihlete" és mivel nem akart felsülni a világ szeme elött ezért nagy dobra verte azt az internetre felrakott 12 fejezetet. Meg most olvastam hogy nem ír több könyvet.
8/9 anonim válasza:
Az durva:| Hol olvastad? Pedig reméltem/remélem hogy a Host-nak lesz folytatása...:-<
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!