Az SzJG 4. Barátok részében mit ért az alatt Arnold azon hogy "Viszlát és köszi a halakat"?
Jézusom, kérdező, te nagyon sötét vagy...
Arnold erre gondolt! Erre utal. Érted?
Galaxis útikalauz stopposoknak. Ez egy könyv, Douglas Adams írta. Öt részből áll. Az egyik rész címe Viszlát és kösz (nem köszi!!!) a halakat. Arnold szeret olvasni. Ezt a könyvet is nagyon szereti. Illik a szituációhoz is, mivel év végén elköltözik Párizsba. Ezért kiírta a 'Magamról' részbe az adatlapján.
Megpróbáltam minél egyszerűbb mondatokban kifejteni, hogy te is megértsd, kedves kérdező.
Nézzétek, kedves válaszolók és kérdező. Előszöris neked, kedves kérdező:
Alapvetően, ha beirod googlebe majdnem biztos h pontos választ ad és sokkal gyorsabban. Az első és a második válaszolónak igaza volt. Az , hogy nem ismered a könyvet, nem egy végzetes és bepótolhatatlan hiba.
A kedves válaszóknak üzenem:
Ne vegyük tucatra az embereket! Erre a matematika tanárom azt mondaná hogy: ha Dorina lány, Zsuzsa lány, akkor József is lány? Természetesen nem. Én is olvasom az szjg-t, és az, hogy ez az egy kérdező nem éppen az IQját tanusítóan (ne értsetek félre, csak a visszakérdezés stílusáról beszélek) kérdezett, attól el kell itélni az összest? Nem. Az alapvető hiba csak az, hogy az szjg-t olvasó emberek nagy százaléka nem néz utána a sorozatban ajánlott könyveknek. De ez bepótolható.
Csak ennyit szerettem volna mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!