Hol lehet olyan kitűzőt venni, amilyen az Éhezők Viadalában van?
Figyelt kérdés
Körülnéztem ezügyben, de csak azt találtam, hogy tényleg van ilyen, azt nem, hogy hol lehet kapni! Ha segítenétek, azt nagyon megköszönném!2013. szept. 22. 17:13
1/5 anonim válasza:
Ha jó minőségűt akarsz és nem sajnálod a pénzt rá, akkor eBay, ha megelégedsz egyszerű bizsuval, akkor a Vaterán vagy akármelyik apróhirdetéses oldalon találsz.
2/5 A kérdező kommentje:
Ezek szerint Magyarországon nem is kapható?
2013. szept. 28. 10:24
3/5 anonim válasza:
De, biztos hogy kapható, ezért mondtam, h nézz körül Vaterán.
4/5 AngelVivianne válasza:
Amit Magyarországon árulnak a Vaterán, azt is nagy valószínűséggel az Ebay-ről rendelik. De sokkal olcsóbb az ebay-en! Nekem már van, azt hiszem 1200 forint volt szállítással együtt kábé
5/5 anonim válasza:
Én tudok adni, írj privát üzenetet, ha érdekel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!