Rentai Reni vagy Latter Zsófi?
Figyelt kérdés
Szent Johanna gimi vagy Bábel?2013. szept. 20. 16:47
31/42 anonim válasza:
Azt írtam, hogy mindkettő, de azért Reni nekem is jobban tetszik és hát én is rengeteget olvasok felét annak is olvastam amit Reni olvasott a többit meg majd később fogom, tehát én is inkább olyan "Renis" vagyok:P :)
És mindenképpen az SZJG!!:D
13/L
32/42 Smile*-* válasza:
Zsófi,Reni olyan karót nyelt...mármint nem rossz a karaktere,de jóformán az 5.köynvig nem csinál semmit(két dolgot kivéve:Szilveszter és könyvtár)
33/42 anonim válasza:
Zsófi. Bár a SzJG-t jobban szeretem, de Reni idegesítő, sőt Cortez is.
34/42 rebuuuus:-) válasza:
En nagyon szeretem az SzJG-t meg a Babelt is de azt kell mondanom, hogy en Zsofit sokkel, de sokkal jobban kedvelem mint Renit. En Renit igazabol soha nem komaltam, mert iszoyatosan mulya es szerencsetlen.
Szoval ZSOFI!!!!
35/42 anonim válasza:
Nos én mindkettőt szeretem. Renit azért , mert hasonlít rám ( ő is könyvmoly stb.), Zsófit azért, mert jobban illik egy mai tinangerhez. A könyvek közül pedig szintén mindketőtt.
36/42 anonim válasza:
Én is Zsófi mellett döntök... Nem hiszem el, hogy Reni az 5. részig tudta hízni a dolgokat, Zsófi sokkal belevalóbb.
37/42 Bogiii12 válasza:
Mindkettő ;) Ez megválaszolhatatlan kérdés <3
38/42 anonim válasza:
Zsófinak sokkal viccesebb a karaktere, mint például az állandóan Cortezért nyavajgó Reninek
Én mind2 könyvet nagyon szeretem, ezért nem hiszem hogy tudnék választani :)
40/42 Kamucsaj válasza:
Zsófi karakterét jobban szeretem de azért az Szjg marad örökre a kedvenc <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!